Hoppa till sidans innehåll

Regler för att förhindra smittspridning!

13 NOV 2020 22:12
Vi måste alla hjälpas åt att följa reglerna i syfte att minska smittspridning!
  • Skapad: 13 NOV 2020 22:12

Med den ökande smittspridningen av COVID-19 måste vi skärpa reglerna för antal personer som får vistas i ishallarna och i omklädningsrummen under träning.

Följande rekommendationer har tagits fram för skridskoåkning: 

  • STANNA HEMMA om du har förkylningssymptom
  • HÅLL AVSTÅND till varandra
  • OMKLÄDNINGSRUM – Generellt gäller att bara åkarna och ledarna får vistas i omklädningsrummen. För att minimera trängsel i omklädningsrummet ska åkarna komma ombytta till träningen och lämnas/hämtas vid ytterdörren till omklädningsrummen. Om det är möjligt sätt på skridskorna redan innan ni kommer till ishallen så att åkarna inte behöver använda omklädningsrummet. Behöver barnet hjälp med att ta av/sätta på sig skridskor så får en förälder/eller annan anhörig följa med barnet in i omklädningsrummet, men tänk då på att hålla avstånd.
  • PUBLIK UNDER TRÄNING – Generellt gäller att ingen publik är tillåten under träningen. För de allra minsta barnen får givetvis en förälder eller annan anhörig närvara under träningen och hålla avstånd på läktaren, men max en vuxen per åkare. Föräldrar och anhöriga till de äldre barnen rekommenderas att lämna ishallen under träningen och komma tillbaka när träningen är slut.
  • UPPVÄRMNING – Ingen uppvärmning får ske inomhus i korridorer eller i övriga utrymmen i anslutningen till den bokade träningstiden.

Vi hoppas att alla kan hjälpas åt att följa regelverket ovan så att vi kan fortsätta träna under den här perioden.


E-post: Adressen Gömd

sponsorhuset

Postadress:
SK Gavleskäret - Konståkning
Testebovägen 1
80251 Gävle

Besöksadress:
Te
80251 Gävle

Kontakt:
Tel: 0703688185
E-post: This is a mailto link...

Se all info