Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Varför behöver vi dina personuppgifter?

SK Gavleskäret behandlar personuppgifter för att

  • administrera löpande föreningsaktiviteter (t.ex. tränings- och tävlingsverksamhet, anmälan till tester och läger m.m.)
  • kommunicera med medlemmarna (t.ex. kallelser till aktiviteter, information till åkare och/eller föräldrar m.m.) samt
  • hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner (t.ex. medlems- och terminsavgifter, skridskoskola, tävlings- och lägeravgifter m.m.)
  • publicera material på hemsida och sociala medier (t.ex. bilder, nyheter, tävlingsresultat, gruppindelning, deltagar- och startlistor m.m.)

Klubben hanterar även personuppgifter i samband med ansökan om tävlingslicens till Svenska Konståkningsförbundet. Utöver behandlingen av personuppgifter vid licensansökningsprocessen behandlas personuppgifter vid varje tävlingstillfälle i samband med anmälan, under pågående tävling och vid ev. resultatrapportering.

Klubben behandlar även personuppgifter för att ansöka om bidrag från bland annat Riksidrottsförbundet och Gävle kommun.

Hur sparar vi dina personuppgifter?

Samtliga medlemmars personuppgifter registreras och administreras i IdrottOnline, som är ett gemensamt verksamhetssystem för svensk idrott och utgör basen för all kommunikation och administration mellan medlem, förening och förbund.

Personuppgifterna sparas så länge som det är ändamålsenligt för klubbens verksamhet. Därefter raderas de. En genomgång och bedömning av medlemsregistret görs årsvis. Endast de med administrativ behörighet till klubbens utrymme på IdrottOnline har åtkomst till de sparade personuppgifterna. Behörigheter tilldelas restriktivt, i huvudsak till ett fåtal personer i klubbens styrelse.

Vika rättigheter har du?

Som medlem kan du begära att få ett registerutdrag om samtliga uppgifter som SK Gavleskäret sparat om dig. Du kan också när som helst begära att klubben tar bort dina personuppgifter ur medlemsregistret. Den som inte vill ha sina personuppgifter sparade i IdrottOnline, kan inte heller vara medlem i klubben eller delta i verksamheten.

För frågor och synpunkter om klubbens behandling av personuppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan, kontaktar du styrelsen via e-post på This is a mailto link.

För klagomål på klubbens behandling av personuppgifter kan du vända dig till Datainspektionen, se www.datainspektionen.se.

Parter och ansvar för behandlingen av personuppgifter

SK Gavleskäret, org.nr. 802432-4702, är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för klubbens verksamhet. Klubben har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet inom Konståkningssport.

I och med att medlemsavgift, tävlings-, tävlingslicens- och eller lägeravgift m.m. betalas in till SK Gavleskärets konto, godkänner du klubbens behandling av dina, eller som målsman ditt barns, personuppgifter enligt ovan beskrivna villkor. 

Uppdaterad: 27 AUG 2018 16:23

sponsorhuset

Postadress:
SK Gavleskäret - Konståkning
Alma Verem
80251 Gävle

Besöksadress:
.
80251 Gävle

Kontakt:
Tel: 0735267056
E-post: This is a mailto link

Se all info