Hoppa till sidans innehåll

SK Måsungen - Segling

Välkommen till Segelklubben Måsungen!

SKM är en segelklubb med anor från 1930-talet och är känd för sina välarrangerade seglarläger med kunniga och entusiastiska ledare. Klubben bedriver sin verksamhet vid det vackert belägna klubbhuset på Duvnäs Udde i Saltsjö-Duvnäs. Där finns perfekta förhållanden för seglarläger med hela Duvnäsviken att segla på. Klubben arrangerar ett flertal seglarläger under sommaren. Eleverna får lära sig seglingsteori, sjövett, båtvård och att hantera en segeljolle. Redan vid 6 års ålder kan man börja hos Sjöpiggarna, där de minsta barnen får lära sig grunderna om sjöliv, båtar och natur. På denna webbsida kan du hitta information angående bl.a. klubbens lägerverksamhet och hur du anmäler dig. Använd länkarna för att hitta den information du söker.

 

SEGLARLÄGER 2020  

Anmälan till sommarens seglarläger och sjöpiggeläger är öppen. Klicka dig fram till "lägerverksamhet" för att läsa mer. Vi tar ej emot anmälningar via mail.

Vi ses i sommar!

Kika in på vår Facebook! Gilla vår sida för garanterad uppdatering! 

 

INFORMATION OM SEGLARLÄGER OCH COVID-19

För information om hur vi hanterar covid-19 tryck här.

 

HAR DU HAFT EN BÅT PÅ MÅSUNGEN? 

Nacka kommun har varit på plats och märkt upp samtliga båtar som de anser ligga där olovligen. Båtarna har forslats bort från området. För mer information gällande detta så bör ni uppsöka Nacka kommun.

   

image  DSC_6361  image-2  DSC_7557

 

 


Nyheter från Måsungeklubben

2019-01-05
 
2013-02-13
Nu har vi uppdaterat vår nya hemsida med bilder och information!
 
2012-12-27
Välkommen till vår nya hemsida!

Postadress:
SK Måsungen - Segling
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Besöksadress:
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 087161079
E-post: This is a mailto link