Hoppa till sidans innehåll

Jolleklubben


Skm-Logo_org_color

 

 

Jolleklubben är namnet på SK Måsungens eftermiddagsseglingar på Duvnäsviken för våra medlemmar. Seglingen är öppen och gratis för alla som är medlemmar i SKM! Detta är ett utmärkt tillfälle för att öva på de kunskaper man fått på ett läger, ”värma upp” innan ett läger eller bara ha en trevlig söndag på Duvnäsviken.

 

Seglingen är mellan kl 15 – 17, och det går bra att komma oanmäld (så länge du är medlem i klubben!). Båtar som finns att låna är Optimist, 2-krona, Laser och O’pen Bic. Vi har instruktörer på plats som låser upp och visar var saker finns, vi räknar med att ni kan rigga och ta er ut i vattnet och segla själva. Seglingen är alltså inte intruktörsledd. Instruktörerna finns sedan på vattnet i följebåt om någon skulle behöva tips eller hjälp.

Seglingarna har blivit mer och mer populära bland våra medlemmar, så se till att vara på plats i tid! På grund av det stora intresset kommer vi eventuellt förlänga seglingstiden. Håll er uppdaterade genom att gå in på hemsidan med jämna mellanrum!

Varmt Välkomna! 

 

Datum för Jolleklubben söndagar 2021:

Maj:

xxx

Juni:

7, 14, 28

Juli: 

xx

Augusti:

xx

September:

xx

 

DSC_7557

 

 

 

.

 

Uppdaterad: 21 MAJ 2018 14:35

Postadress:
SK Måsungen - Segling
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Besöksadress:
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 087161079
E-post: This is a mailto link