Hoppa till sidans innehåll

Jobba som instruktör


Vi är på jakt efter nya kunniga instruktörer till våra seglarläger! Kanske är du den vi söker?

 

DSC_9954

Vi vill att du har god seglingsvana, om du har lärt dig att segla hos oss på Måsungen eller hos en annan segelklubb spelar ingen roll för oss, men vi vill gärna  att du ska ha erfarenhet ifrån att själv vara elev på en seglarskola. Båtar som vi seglar idag är Optimist, 2-krona, O'pen Bic och Laser.

Ett intresse hos dig för att lära ut segling till andra ser vi som en självklarhet. Erfarenhet ifrån arbete med barn är självfallet ett plus, men med tålamod, gott kunnande och ett glatt humör kan man komma långt.

Varje sommar anordnar vi i samband med SISU en kurs (LABC) för våra instruktörer där vi lär oss vad man ska tänka på om en skada skulle ske, samt grundläggande Hjärt- och Lungräddningsutbildning. När det är dags för sjösättning respektive upptagning av båtar ställer våra instruktörer upp. Att även du är beredd att medverka vid dessa aktiviteter är ett krav.

Om du efter att ha läst detta är intresserad av att jobba hos oss på Måsungen så skicka ditt CV samt ett personligt brev om varför just du vill jobba hos oss till This is a mailto link alternativt via post till adressen längst ner på sidan.


Vi ses!

 

För att jobba hos sommaren 2021 oss ska du vara född senast år 2005

 

 

 

Uppdaterad: 27 SEP 2017 14:30

Postadress:
SK Måsungen - Segling
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Besöksadress:
Duvnäs Udde 2A
13150 Saltsjö-duvnäs

Kontakt:
Tel: 087161079
E-post: This is a mailto link