Hoppa till sidans innehåll

Morgondagarnas - vårens första 2016

2016-04-02 19:47
Idag gick vårens första morgondagarnas av stapeln!
Många duktiga barn simmade och alla belönades med bulle och saft 😊 samt priser och diplom beroende på prestationer.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 01:57

Dessa tävlingar som är mest för de yngsta simmarna som fortvarande inte ens har kommit upp i tävlingsgrupperna utan kommer från simskolorna samt mest crawl- och medley grupperna.

För många är dett den första tävlingserfarenheten. Därför är det vilktigt att ambitionen är på nivån att ha kul. Och alla är med för att det är kul även om vissa redan vid ung ålder uppvisar tävlingsinstinkterna.

Fast undertecknad råddar tävlningar på en betydligt högre nivå annars är Morgondagarnas tillfällen som både jag och Ulf inte missar. Att se dessa härliga ungar i vattnet, att se hur de redan börja hålla ihop som kompisar (vänskaper som brukar hänga kvar många årtioneden), att se föräldrarnas engagemang som ligger på en rätt nivå, att se morgondagens sjtärnsimmare födas - allt detta och mer därtill är livskvalitet.

Fantastiskt ur min synvinkel är hur lätt det är att få föräldrar att ställa upp som funktionärer. Oftast har de första redan anmält intresse ute på parkeringen.

Den 14 maj ses vi alla igen på Delphibadet! Inte missar du det eller hur?

 

sekretariat

Breddtränarna ställer upp i sektretariatet för att fixa med allt från anmälningarna till udtelning av priser och diplom.
Närmast till vänster är Amelie som koordinerar breddverksamheten.

funktionäretna

Funktionärsskapet för att genomföra ihop tävlingen består varje gång av undertecknad och Ulf som till vår hjälp har föräldrar som ställer upp.
Idag hade vi från vänster: Anders (tidtagare), Andrus (Tävlingsledare), Ulf (Starter), Gigi (tidtagare), Fredrik (tidtagarledare), Mattias (tidtagare) samt Peter (tidtagare).

Skribent: Andrus Kangro
Epost: This is a mailto link


SK Poseidon på Facebook:

SK Poseidons sponsorer:

 

länk till Simtävlingar 2018

länk till Simtävlingar 2017

 livetiming

simmanu

octo open

Postadress:
SK Poseidon - Simidrott
Box 1555
22101 Lund

Besöksadress:
Högevallsgatan
22229 Lund

Kontakt:
Tel: 046128260
Fax: 046-189779
E-post: This is a mailto link

Se all info