Hoppa till sidans innehåll

Morgondagarnas - vårens andra 2020

15 JAN 2019 21:30
Vi inbjuder dig till vårterminens andra Morgondagarnas den 26/4-2020.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2020 21:03

Simklubben Poseidon hälsar alla simmare och föräldrar välkomna att delta på vårens andra Morgondagarnas. Tanken med Morgondagarnas är att lyfta fram den egna prestationen, och framför allt att stimulera varje simmare att utmana sig själv.
Precis som tidigare simmas tävlingen på Delphinenbadet på lördagar.

Vi ser gärna att föräldrar och anhöriga kommer med för heja på och hjälpa till med t.ex. tidtagning eller andra uppgifter i samband med tävlingen.

Vår förhoppning att så många som möjligt av våra duktiga nybörjarsimmare vill vara med. Det är morgondagens simmare som vi ser i bassängen.

 

Söndagen den 26 aprilpå Delphinenbadet.

Insim: kl 13.00
Start:  kl 13.45

Klicka för inbjudan som även är anmälningsblankett. *


Välkomna!


*) Att observera vid föranmälan

Anmälningsblanketten är ett aktivt ifyllningsbart formulär i PDF-format. Efter att ha fyllt i den går det att per automatik skicka in blanketten till oss. Dock får man beakta följande:

  • Man ska ha sitt e-postprogram (t.ex. Outlook) igång eller webmail-fönstret inloggat och öppet.
  • Det kan ta lite tid när man har klickat på "skicka formulär" (givetvis efter att ha fyllt i det) innan något händer beroende på datorns egenskaper och inställningar.
  • Om ditt konto inte är konfigurerat att skicka e-post automatiskt sparas e-postmeddelandet i Utkorgen. Du måste då skicka iväg meddelandet manuellt från e-postkontot (t.ex. från utkast-korgen)!
  • När formuläret är inskickat samt att det har kommit en bekräftelse på att det är mottaget av Poseidon (kan ta upp till ett dygn) ska man inte göra ytterligare anmälningar innan tävlingar (så att det inte blir dubbelt).

Om "automatiken" inte fungerar går det också bra att spara det ifyllda formuläret på din dator och sedan skicka det som bilaga till This is a mailto link.


110521-6

Skribent: Andrus Kangro
Epost: This is a mailto link


SK Poseidon på Facebook:

SK Poseidons sponsorer:

 

länk till Simtävlingar 2018

länk till Simtävlingar 2017

 livetiming

simmanu

octo open

Postadress:
SK Poseidon - Simidrott
Högevallsgatan 1
22229 Lund

Besöksadress:
Högevallsgatan
22229 Lund

Kontakt:
Tel: 046128260
Fax: 046189779
E-post: kansliet@skposeidon....

Se all info