Hoppa till sidans innehåll

SMK Helsingborgsavdelni - Bilsport

Information

Hej                                                2021-02-13

Vi har i en enad styrelse efter många funderingar bestämt oss för att lägga ner radiostyrds bana. Med detta sagt vill vi givetvis behålla RB som en gren i SMK Helsingborg, detta är av anledning såsom ekonomi, intresse samt tid. Vi har övervägt vad som skulle bli det bästa för merparten av medlemmarna i SMK Helsingborg, och kommer då fram till detta beslut. Detta i enighet med så väl kommunens ansvariga för marken, riksidrottsförbundets jurister samt SMK Helsingborgs stadgar.

Med vänligaste hälsningar Styrelsen SMK Helsingborg

Vill ni också synas på vårt fina banområde?
Ta kontakt med någon i styrelsen så fixar vi detta

För företag som vill köpa skyltplats gäller följande: Skylten är klubbens och första året är kostnaden 7000 kr (skyltkostnad 2500).  Andra året: 3500 kr, Tredje året: 2500 kr och sen därefter 2000 kr per år.

 

 

Sista tävlingen för 2020 är körd. Trots regn och blåst i början av dagen blev det bättre och bättre ju längre dagen gick. Tack till alla förare som bjudit på fart och tuffa fighter

Styrelsen och tävlingskomitteten vill tacka alla funktionärer som hjälpt till under året. Utan er = inga tävlingar. Vi är så tacksamma och hoppas att vi får se er alla igen till nästa år.

Vi vill även tacka Matdax catering för god funktionärsmat.

 

 


Anmälan Online


RC Championship


 MyRCM


 Sponsorhuset 

 

Bingolotto

 

 skruvat

  

 


Postadress:
SMK Helsingborg - Bilsport
Söderto 3280
24293 Hörby

Besöksadress:
Väla Motorstadion, Andesitgatan 1
25468 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: smkhelsingborg@outlo...

Se all info