Hoppa till sidans innehåll

Verksamhet


SMK HBG Radiostyrd Bilsport är en del av SMK Helsingborg, som funnits under lång tid, fast legat på is ett par år eftersom den dåvarande utomhusbanan försvann. Vår inriktning är radiostyrd bilsport i klassen skala 1:8 offroad Bränsle, 1:10 Offroad El.

SMK Helsingborg är medlem i Svenska Bilsportförbundet samt Riksidrottsförbundet och vår verksamhet sker i enlighet med Riksidrottsförbundets stadgar.

Vi är en förening med stora ambitioner där vårt mål är att utveckla sporten och medlemmarna i en positiv anda. Vi vill på alla nivåer bedriva vår sport så att den utvecklar människor positivt och skapar kontakt mellan människor ur olika samhällsgrup­peringar. Vår förening är öppen för alla och de som deltar ska känna en kamratlig och trygg social gemenskap.

Våra nybörjare är viktiga för oss, därför hjälps vi alla åt att se till att de känner sig välkomna och hjälper dem med att komma igång och att känna sig välkommen. Alla har vi varit nybörjare någon gång och ingen skall behöva vara rädd för att ställa frågor till de mer erfarna medlemmarna

På Utomhusbanan kör vi med 1:8 Buggy Metanol drivna bilar och 1:10 Buggy Eldrivna Bilar. Detta kör vi under Vår/Sommar/Höst.

 

Uppdaterad: 04 JAN 2017 13:09 Skribent: Oscar Olsson

Postadress:
SMK Helsingborg - Bilsport
Laves Stig 3
26435 Klippan

Besöksadress:
Väla Motorstadion, Andesitgatan 1
25468 Helsingborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info