Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 september 2010 13:21 av Ulrik

Km 3

Mitt svar var riktat mot "undrande". Inte de andra som åkte Km. Alla hjälper vi till när vi kan o det räcker bra. Så även denna gång. Men att gnälla på att resultatet inte är på hemsidan än o tro att det ska strykas för att "rätt" folk inte var där irriterar mig.

13 september 2010 10:38 av Jerry 2

KM 3

Ok 500 tecken!!!(Varför tar vi det här över hemsidan istället för depån?) iallafall, jag valde Finspång, uppkörning duntis, sträcka 4 tävlingsdagen.
Varför hamnade km helgen innan ÖE om inte den var tänkt att köras?
har inte kört på ett tag så jag har inte hört vad som gäller, trodde att km som arrangeras för just medlemmar var det som gällde.

OK vet inte hur många som är sura på just mig men stryk mina poäng jag har så vet jag bättre till nästa år och då jävlar ska det satsas på KM :)

13 september 2010 10:24 av Jerry

KM3

Känner mig rätt träffad som förmodligen hjälp till minst av alla till ÖE men åkte KM i Finspång. Måste erkänna att jag tycker KM är förbenat roligt när hela klubben samlas grillar, fikar och det finns en titel att tävla om, mitt mål den här säsongen var just km, att bland annat Krille kör skjortan av mig gör det hela bara roligare. Jag brukar alltid hjälpa till i den klubb jag är med i, till ÖE har tiden inte funnits då jag fick en grabb för en månad sen och får välja mina tillfällen, jag valde

13 september 2010 09:16 av Mälarfräsen

Öppettider????

Tänkte åka ner och testa banan innan mälarfräsen men hittar inga öppettider någonstans på er hemsida. Antingen är jag blind eller så får ni skriva ut det lite tydligare, vi är nog inte ensamma om att vilja prova på banan. Kommer man från norrsidan så är det alldeles för långt att åka om man inte vet om det är öppet eller inte.
Tacksam för svar

12 september 2010 22:39 av Ulrik

Km 3

Rätt irriterande att lägga tid o pengar på att fixa 2 banor till Östgötaenduron på söndagen, medans andra är o plockar enkla poäng i Finspång. Östgötaenduron är det som betalat våra träningsbanor genom åren om ni inte visste det. Så det kändes lite viktigare. Men ni kan vara lugna ni 6 som var i Finspång, det kommer att räknas i KM. Förresten så vet jag inte om det är mycket att bry sig om ett inlägg från någon som inte skriver ut sitt namn.

12 september 2010 17:30 av Krille

Ang. KM3

Att inga resultat lagts ut beror antagligen på att det är samma personer som har hand om KM som även är som mest delaktiga i att arrangera Östgötaenduron, och de har nog haft fullt upp. Att östgötarundan krockade med förberedelserna inför ÖE var ju olyckligt, tycker att de fyra som la hela dagen på att dra spår och sätta upp pinnar istället för att roa sig i Finspång borde få samma poäng som den som segrade i Finspång som tack. Alltså Ulrik, Bohlin, Uffe och Björn.

12 september 2010 11:56 av En Som Undrar

Träna

E banan öppen 25-26/9 så man kan komma bort & träna

12 september 2010 09:49 av marcus

östgöta enduro

tack för en fin och rolig tävling

12 september 2010 08:15 av Stina

Läger

Varför blev det inget läger helgen 25-26/9?
Mångar grabbar ville dit
Svara gärna

12 september 2010 01:20 av Undrande

Km3 Enduro

Vad hände med Finspångs tävling som var utlyst som KM, till dagen efter tävlingen då all info var spårlöst försvunnen.
Räknades inte det som KM och i så fall varför inte?
Blir Hultet KM eller tar man bort det efteråt också?

Rätt irriterande att lägga tid och pengar på nåt som om inte rätt folk är där och tar poäng läggs ner...

Postadress:
SMK Motala MC-Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Besöksadress:
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Kontakt:
Tel: 0703452139
E-post: This is a mailto link

Se all info