Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap och licenser för 2020


Nu kan du lösa medlemskap för 2020. 

Din licens för det nya året är spärrad hos SVEMO till du betalt medlemsavgift. När vi noterat att du betalat tar vi bort din spärr och du får din licens. 

Klubbens avgift för medlemskort är oförändrad för 2020 =500kr. Träningskort cross  kostar numera  1000:-(gäller då för både motocross och endurobanor)  och 700:- för enbart enduro.  Mera info finns under fliken "Klubbinfo/Så blir du medlem"

OBS! Löser du för enbart Enduro så gäller inte nedanstående angående träningsansvarig och extra avgifter.

När ni betalar medlemskap så godkänner ni också att åta er 2-3 veckor som träningsansvarig enligt en träningsansvariglista som publiceras under säsongen. Detta gäller även om man har sin bostad på annan ort. Möjlighet finns att undkomma detta genom att betala 2500 kr per träningsansvarig-vecka i samband med att ni löser de övriga avgifterna som Medlemsavgift & träningsavgift (500+1000 kr).Ni förväntas även att deltaga på merparten av de utannonserade arbetsdagar och de tävlingar som klubben arrangerar. Godtar Ni inte detta så äger klubben rätt att Inte godkänna klubbyte och/eller neka medlemskap. Förare med licens för annan klubb kan lösa träningskort (1500kr) och godkänner då att ta 2 träningsveckor alternativt betala 2500 kr per vecka för att slippa.

Nya försäkringsregler gäller för 2016. Så här står det på SVEMO,s hemsida. 

 

Nya licenser för förare

 • Prova På-licens: 150 kr/person/tillfälle (max 3 st tillfällen/år)
  • Gäller alla som inte har licens, är över 12 år och enbart vid Prova På-körning eller träningsarrangemang organiserad av klubben. Fungerar inte för tävling.

ProvaPå-licens kan köpas i form av ”kort/kvitto” i pappersform och ska innehålla uppgifter på den aktiva. De kan köpas på plats direkt från klubben, om klubben valt att erbjuda Prova På-licens, och gäller innevarande dygn.

ProvaPå-licensen har full försäkring.

 • Klubblicens. 500kr/år
  Gäller för:
  • Träningsverksamhet organiserad av en Svemo-ansluten klubb på en Svemo-godkänd bana i alla grenar utom Roadracing- och Dragracing.
  • Deltagande i klubbtävling endast i den klubb och gren som licensen är utskriven för.
   (Undantaget om tävlingsledaren godkänner andra licensgrenar enligt reglerna för klubbtävling i respektive NT/SR.)
  • Det är tillåtet för förare att köpa Klubblicens i flera klubbar om det är olika grenar. Tilläggspris 400 kr/år.
  • Klubblicensen går alltid att uppgradera till högre licens. Kostnaden är då mellanskillnaden mellan Klubblicens och den högre licensen.

Klubblicensen har full försäkring

Uppdaterad: 06 APR 2018 09:31 Skribent: Jonas Carlsson

Postadress:
SMK Motala MC-Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Besöksadress:
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Kontakt:
Tel: 0733572624
E-post: This is a mailto link

Se all info