Hoppa till sidans innehåll

Så blir du medlem


Medlemsavgift för 2019

Vår klubb är medlem i SMK Motala Alliansförening tillsammans med SMK Motala Bilklubb och SMK Motala Speedwayklubb. MC-klubben skall du bli medlem i om du är intresserad av Enduro, Motocross, Trial, Supermotard eller bara vill vara med och stödja MC-Klubben. Vill du vara medlem i övriga klubbar i Alliansen betalar du till dem. Årsavgiften för 2019 är oförändrad.

 

OBS! Löser du för enbart Enduro så gäller inte nedanstående angående träningsansvarig och extra avgifter.

 

När ni ansöker om medlemskap/övergång till grenen motocross så godkänner ni också att åta er 2-3 veckor som träningsansvarig enligt en träningsansvariglista som publiceras under säsongen samt att deltaga på utannonserade arbetsdagar och de tävlingar som klubben arrangerar. Detta gäller även om man har sin bostad på annan ort. Möjlighet finns att undkomma detta genom att betala 2500 kr per vecka i samband med att Ni löser de övriga avgifterna som Medlemsavgift & träningsavgift (500+1000 kr).Godtar Ni inte detta så äger klubben rätt att Inte godkänna klubbyte och/eller neka medlemskap. Förare med licens för annan klubb kan lösa träningskort (1500kr) och godkänner då att ta 2 träningsveckor alternativt betala 2500 kr per vecka för att slippa.
Vid funderingar på detta, kontakta klubben.

 

OBS! Vi skriver numera inte ut några medlemskort/träningskort. Licensen räcker då man inte kan få licens utan att vara medlem. 

Du kan vara enskild medlem eller stödmedlem. Du kan också lösa familjekort. Med familjekort blir alla i familjen som bor på samma adress medlemmar.

Vill du åka på våra banor måste du, förutom att vara medlem, också lösa träningkort. Ett träningskort gäller för alla förare i familjen utom för förare med licens för annan klubb. Denne måste lösa separat träningskort. Träningskortet kostar 1 000:- och gäller för både cross- och endurobanorna. Vill du enbart åka på  endurobanorna betalar du 700:-.Trialåkare skall betala medlemskort men behöver inte träningskort om de inte åker på cross- eller endurobanorna. Knattar behöver inte lösa träningskort om de enbart åker på knattebanan bakom speedwaybanan.

 

Skriv cross eller enduro på inbetalningskortet. Pengarna för ditt träningskort går då till rätt kassa. Ange namn, adress och uppgifter om familjemedlemmar och ev träningskort på talongen. OBS! För att kunna uppdatera vårt medlemsregister måste vi ha kompletta personnummer för samtliga medlemmar i familjen. Skicka ett mail till This is a mailto link. Skicka mailet med alla uppgifter samtidigt som du betalar.  Då får vi din mailadress samtidigt. 

  

Avgifter för 2019

 

Medlemskort familj/enskild medlem och aktiv förare:500 .-

Stödmedlem/ej aktiv förare:250 .-

Träningskort MX/Enduro 1 000 .-

Träningskort Enduro 700:-.

 

Familj:Alla boende på samma adress.

 

Träning/gång (ej medlem samt medlem utan träningskort):150: -

 

OBS! Du måste också ha minst en giltig klubblicens.(köps via svemo) 

 

Lilla Banan, medlem: (träningskort erfordras ej)Gratis 

Lilla banan, Ej medlem:50:-.

 

Alla betalningar skall ske till vårt bankgiro 5606-9354.                

 

 

 

                        

Uppdaterad: 10 APR 2018 09:48 Skribent: Styrelsen

Postadress:
SMK Motala MC-Klubb - Motorcykel och Snöskoter
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Besöksadress:
Vinnerstadsvägen 47
59145 Motala

Kontakt:
Tel: 0733572624
E-post: This is a mailto link

Se all info