Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Kvällstävling i Folkrace, fredagen den 27/7 2018"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Kvällstävling i Folkrace, fredagen den 27/7 2018


Ready to race 180727SMK Vingåker och KMK hade i fredags sin årliga kvällsfolkracetävling. Det var så kul att se att så många besökare trotsade hettan för att besöka Trollåsen. Det var många som var här att heja fram de snabbaste förarna och för att få uppleva spännande och fartfyllda race. 65 tappra förare drog på sig en varm overall, balaklava, handskar och hjälm för att vi åskådare skulle få se på lite action och för att de själva skulle få uppleva lite körglädje. Vilka hjältar!! 

Funktionär på plattanApropå hjältar! En stor eloge till alla våra underbara funktionärer!! Tack för att ni finns, ni är underbara! 

Brandkåren på platsVi är så tacksamma över att alla tog sitt ansvar och respekterade eldningsförbudet. Såg att rökarna glatt samlade sig i rökrutorna. Ett stort tack även till brandkåren som ställde upp med bil och brandmän och även tack till ambulanspersonalen. Hoppas jag inte glömt någon, i så fall säger jag tack även till den/de jag glömt!! 🌷

Vi hoppas att vi syns på nästa folkracetävling söndagen den 9/9, den tävlingen ingår i Mlimitskuppen. Välkomna!!😃👍 

Inga nyheter är skapade

 

 

 

 

 

Postadress:
SMK Vingåker - Motorcykel och Snöskoter
Box 40
64321 Vingåker

Kontakt:
Tel: 015112431
E-post: kontakt@smkvingaker....

Se all info