Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 juli 2011 12:23 av Peter

Medlem

Sen måste alla som kör en/alla banor vara medlem i en klubb.Annars gäller ej försäkringarna,det är upp till den som har banan att kolla!

30 juli 2011 11:51 av Tomas

Kostnad

Okej håller med om att det kanske är hårt mot medlemsbarnen att det kostar lika, var går gränsen ? kanske 65cc ?.
Hur mycket tycker du att det ev skulle kosta att köpa ett årskort ? (förslag)
För övrigt tycker jag att det ska kosta om man inte kan/vill ställa upp att hjälpa klubben att kunna ha en crossbana framöver mer än att bara åka. Sedan behöver vi ju engagerade medlemmar som ställer upp på arbetsdagar,tävlingar mm. Varför ska samma 7 hjälpa till jämt och övriga 90 mc medlemmar inte. Vi

30 juli 2011 10:13 av Emil

Tomas?

Vem har sagt att det ska vara gratis för barn/ungdom? Jag ifrågasatte varför barn och vuxna betalade lika? Varför har du inställningen att det SKA kosta? Det vore väl kanon om kommunen kunde bistå med pengar? Eller SKA det bara vara så att förarna och barnen arbetar? 5000:-/år? Då har de nog tvätt/wc/omkl. där.

29 juli 2011 23:55 av Tomas

Möte

Mc möte 1tim innan månadsmöte.
Tomas E

29 juli 2011 23:53 av Tomas

Kostnad

Emil våran crosskola har varit gratis men ligger nere pga intresse. Har aldrig hört att det är gratis att bowla eller bada. Jag är för årskort men inte under 2000kr, det ska kosta om man bara vill köra.Men det är min åsikt. Kika på mkpionjär där kostar det 1000kr för 10 körningar och medlemsavgift (arbeta). Eller köpa sig helt fri från ansvar o köra hur mycket som helst 4900kr. Vi kanske skulle ha något liknande. Nä kom på våra möten med nya idéer o röster klart att vi vill utvecklas. Mc möte 1t

29 juli 2011 19:48 av Emil

Peter

Jag menar att betala årskort utöver medlemsavgift alltså.

29 juli 2011 19:46 av Emil

Peter

Hej, meningen med årskort är väl att det ska motsvara en utenbliven arbetskraft eller? Jag menar bara att jag vet inte om jag ska åka nästkommande år, och man får väl inte ha arbetsdagar innestående? Jag menade inget illa om eran ungdomssattsning utan bara att det borde vara barn/ungdoms rabatt. Jag tittade på K-holms och såg att de oxå tog 100:-
Men de verkade ha årskort, men vet inget om arbete utöver detta.
Menade inte att reta upp dig/er, var bara undrande när barn och vuxna debiteras li

29 juli 2011 10:41 av Peter

Emil

Kolla in andra banor vad dom tar för åkavgift,årskortena har kommit till på andran klubbar för att så få hjälper till.Med andra ord så är vi en väldigt snäll klubb,Många andra klubbar är du tvungen att hjälpa till om du ska vara med i crosskolorna.Men här slipper du det,och i en del av andra klubbar får man köpa sej fri från arbete.Dessutom verkar du ju veta vad det kostar att hålla en bana när man får köpa in tjänster,eftersom medlemmarna inte har tid.

28 juli 2011 19:05 av Emil

Årskort?

Hej, undrar när ni kommer att införa årskort med familje kombination? Vet inte om jag kommer att åka så mycket nästkommande år, så arbetsdagar är inget för mig. Jag betalar hellre för ett årskort, för en lagom peng. Tycker oxå ni skulle se över eran barn/ungdoms sattsning, finns inte en chans att upp till 125cc sliter lika mycket som en 450.
Tror inte någon här betalar vuxenpris för sina barn/ungdomar i något annat sammanhang, tex bowling, badhus, mm. Inte ens på resturang?

25 juli 2011 16:42 av Johan

Banan

Kul att ni har öppet imorgon, hur är banan? Mycket vatten?

 

 

 

 

 

Postadress:
SMK Vingåker - Motorcykel och Snöskoter
Box 40
64321 Vingåker

Kontakt:
Tel: 015112431
E-post: kontakt@smkvingaker....

Se all info