Hoppa till sidans innehåll

Coronanytt

22 APR 2020 18:10
Information för SS Aros medlemmar vad gäller att tänka på Conorapandemin på Rågsäcken
  • Skapad: 22 APR 2020 18:10

Hej alla Aros-medlemmar
Sjösättningarna har dragit igång för fullt och flera av oss har kanske redan tagit premiärturen på sjön. Det gör vi som vanligt varje år men Coronapandemin gör att nästan ingenting annat är som vanligt denna vår. Att vi då kan ta oss ut på sjön och få frisk luft och undvika folksamlingar är ju bara bra.
Säcköppningen 9 maj närmar sig och säsongen drar igång och många styr kosan till vår fina klubbholme Rågsäcken. Det är dock viktigt att vi är extra försiktiga och följer myndigheternas bestämda rekommendationer. Jag bifogar styrelsens information om vad vi ska tänka på när vi möts på ön. 
Säcköppningen den 9 maj -  det mesta sker utomhus och alla som jobbar både ute och inne i huset får ha behöriga avstånd från varandra. Vi bjuder på soppa och kaffe och det serverar vi utomhus och håller avstånd i soppakön. Vi sätter upp checklista på vad som ska göras. 
 
Vårfesten den 30 maj med tänkt förhandsanmälan, buffémat och musiköverraskningar får vi tyvärr ställa in enligt rekommendationerna om folksamlingar på max 50 personer. 
 
Juniorlägret planerar vi att genomföra i mitten av juni i samarbete med WSS juniorer. Lägret ska vara på Rågsäcken och alla aktiviteter ska förläggas utomhus. Mer detaljer om detta skickas ut i maj. 
 
Midsommar är just nu långt bort och mycket kan hända till dess så vi avvaktar med information om det. Festkommittén har träffats och planerat för dans, barnaktiviteter och knytis och jag hoppas vi ska kunna genomföra det på något sätt. Information om midsommarafton skickas ut i slutet på maj.
 
Påminnelse om medlemsavgiften igen!
Tyvärr verkar många har missat att betala sin medlemsavgift på 700 kr. Vi behöver få in alla avgifter snarast -  Swish 123 303 75 87 eller pg 846 39-4. Skriv medlemsavgift och namn. Kolla om ni betalat!
 

Med vänlig hälsning

Eva Stenström

 

Skribent: Eva Stensttröm
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SS Aros - Segling
Eva Stenström, Fågelviksvägen 12
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: 0760440863
E-post: This is a mailto link

Se all info

Här finns plats för fler sponsorer som vill gynna vår förening!