Hoppa till sidans innehåll

Behandling av personuppgifter för Segelsällskapet Aros enligt GDPR – Dataskyddsförordningen gällande från maj 2018


Föreningens ansvar och ändamål

Segelsällskapet Aros behandlar medlemmarnas personuppgifter för att skicka ut information och kallelser samt för kunna administrera medlemsavgifter.  

Styrelsen är ansvarig föruppgifter som vi som förening hanterar och att det sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

 

Personuppgifter 

Omfattar medlemmarnas namn, adress, telefonnummer och e-postadress samt båtuppgifter.

 

Personuppgifterna uppdateras kontinuerligt tills medlemsskap avslutas.

Uppgifter om medlemmar utlämnas inte till obehörig.

 

Medlemsuppgifterna finns registrerade i excelfil för administration av medlemsavgifter och i e-post-grupp för utskick av information. En gång/år distribueras medlemmarnas kontaktuppgifter till alla medlemmar via föreningens medlemstidning.

 

Föreningen har en egen Facebookgrupp där endast medlemmar har tillträde.

På hemsidan publiceras kontaktuppgifter på styrelse och ledamöter i kommittéer.

Svenska Seglarförbundet, Idrott on line har medlemsuppgifter som inkommer via ansökan på föreningens hemsida.

 

Medlemmarnas rättigheter:

- Att få tillgång till sina uppgifter, rätta felaktiga uppgifter eller få vissa delar raderade om det inte behövs för medlemsskapet.

- Möjlighet att klaga hos Datainspektionen om föreningens behandling av personuppgifterna strider mot dataskyddsförordningen.

 

Uppdaterad: 05 MAJ 2019 19:21 Skribent: Per-Olof Fryklöf
Epost: This is a mailto link

Postadress:
SS Aros - Segling
Eva Stenström, Fågelviksvägen 12
72348 Västerås

Kontakt:
Tel: 021803912, 0760440863
E-post: This is a mailto link

Se all info

Här finns plats för fler sponsorer som vill gynna vår förening!