Hoppa till sidans innehåll

COVID-19 Status


Vi kommer att genomföra seglarskolan 2020, men med vissa förändringar;

  • Då vi har fått nya riktlinjer från SSF har vi beslutat att minska storleken på grupperna på seglarskolan. Optimistkursen kommer nu att ha 10 platser (uppdelat i två grupper om 5 elever) och C55 samt tvåmansjollekursen kommer att ha 6 platser vardera. Totalt kommer vi att ha 110 platser under sommaren, mot tidigare 160.
  • Undervisningen kommer att ske utomhus. Om det under någon dag blir väldigt dåligt väder, och instruktörerna bedömer att det inte går att genomföra seglarskolan, kommer vi att ställa in kurserna de berörda dagarna. Vi försöker då att kompensera genom att t.ex. förlägga undervisningen till helgen så att eleverna ändå kommer upp i 30 tim. undervisning.
  • Vi kommer att ha goda möjligheter till handtvätt etc., och lokaler samt material kommer att rengöras mellan varje kurs.
  • Den traditionella korvgrillningen på torsdagskvällar kommer som det ser ut i nuläget inte att bli av i år. Skulle det ändras, så går vi ut med mer information. 
  • Vi har också fattat ett beslut om att kursavgiften ska vara betalt 2 veckor innan kursstart, mot tidigare 3 veckor som det står i anmälan. Om ni väljer att avboka gäller fortfarande samma avbokningsregler (se anmälningsinformation), men med förändringen att ni får tillbaka allt utom medlemsavgiften och 500kr bokningsavgift upp till 2 veckor innan kursstart, istället för 3 veckor innan. För er som avanmäler er så kommer medlemsavgiften och bokningsavgiften att kvarstå till nästa år, dvs att om ni anmäler er till seglarskolan 2021 har ni redan betalt bokningsavgift och medlemsavgift.

 

Både Prova-på-seglingen och paraseglingen kommer att genomföras som tidigare år, mer information hittar ni under respektive flik.

 

Vi kommer också att genomföra våra lördagsseglingar som tidigare år, mer information om det kommer…

 

Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss!

(kontaktuppgifter finns under fliken "Seglarskolan")

 

Vi ses i sommar!

/Jonathan och Beata

 

Här finns de rekommendationer vi fått från Svenska Seglarförbundet.

Här finns de rekommendationer som riksidrottsförbundet gett ut.

Uppdaterad: 28 MAR 2020 13:11 Skribent: Per Kjellberg
Epost: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer för deras stöd:

 

Hälsingehöjdens konusultbyrå

 

 

   

ICA Vågen

 

 

 

 

 

 

Salt & Peppar

 

 SabaFruit

  

 

   

 

 

  

 

 

 

 Gastronomi Leverantören

 

 

Gransegel

  

 Hårkompaniet

 

Vi söker fler sponsorer:

Anmäl dig här

Postadress:
SS Delfinen Vejbystrand - Segling
Skålgropsvägen 16
26274 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link