Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-segling


Aktuell information gällande Prova-På-Segling 2022 hittar du HÄR

Vad är Prova-På-Segling?

Delfinen erbjuder medlemmar såväl som icke-medlemmar Prova-På-Segling där målet är att du på ett enkelt sätt kan få prova på att komma ut på havet och segla

   

Vem är det till för?

Syftet är att kunna erbjuda personer, gamla som unga, att komma ut på havet och prova på seglingens ädla konst och njuta av detta. Du behöver inte binda upp dig till en hel kurs utan kan betala per timme och prova om detta är något för dig. Prova-På-Segling är till för:

  • Nybörjare. Du behöver inte kunna något. Instruktören anpassar seglingen efter dig och vad du vill lära dig. Du bestämmer själv om du vill prova på att styra och segla eller bara njuta ute på havet.
  • Lite ringrostig. Många har seglat tidigare och vill ta upp det igen. Då är Prova-På-Segling ett utmärkt sätt att ta upp seglingen igen. Instruktören kommer anpassa seglingen efter dina tidigare erfarenheter och kunskaper.
  • Vill lära sig mer. Beroende på ditt sommarschema kan du boka Prova-På-Segling och träna tillsammans med instruktören. Seglingen anpassas till vad du kan och vad du vill lära dig mer av. Det kan vara allt från att segla in – och ut ur hamnen, lägga till, segla med spinnaker, gippa, göra slag, balansen i båten, trim etc

 

 

Behöver jag några förkunskaper?

Inga förkunskaper behövs. Seglingen anpassas efter din förmåga och vad du vill lära dig. Kom med ett glatt humör och ”rätta kläder” beroende på väder och vind. Flytväst håller vi med om du inte har.

Båttyper vi erbjuder

Delfinen kan erbjuda Prova-På-Segling i C55 som är en båt med sänkbar köl. Trots sin köl så är den lätt att manövrera och rolig att segla. För mer information, var vänlig klicka på Våra båtar.

(Delfinen har även tillgång till andra båttyper. Konsultera med årets instruktör vad som gäller)

  

 

Uppdaterad: 14 FEB 2019 15:56 Skribent: Gustaf Jobenius
E-post: Adressen Gömd

Vi tackar våra sponsorer för deras stöd:

 

Hälsingehöjdens konusultbyrå

 

 

   

ICA Vågen

 

 

 

 

 

 

Salt & Peppar

 

 SabaFruit

  

 

   

 

 

  

 

 

 

 Gastronomi Leverantören

 

 

Gransegel

  

 Hårkompaniet

 

Vi söker fler sponsorer:

Anmäl dig här

Postadress:
SS Delfinen Vejbystrand - Segling
Skålgropsvägen 16
26274 Ängelholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@ssdelfinen...