Hoppa till sidans innehåll

Inpassering vid den nya bommenEn automatisk bom finns nu vid infarten till vårt hamnområde.

Detta innebär att bommen öppnas automatiskt när man närmar sig vårt område. För att få öppning så slår man en signal från sin mobil till ett förbestämt telefonnummer, när bommen känner av ett inkommande samtal från ett godkänt mobilabonnemang så öppnas bommen. Bommen svarar inte på telefonsamtalet utan läser av inkommande samtals uppringare och stämmer detta nummer överens med den inlagda listan över betalda medlemsavgifter så ges det klartecken och bommen går upp, sedan står bommen öppen i ca 30 sek. för att sedan gå ner igen.

Det blir alltså ingen debitering för samtal eller uppkopplingsavgift.

Styrelsen har beslutat att varje medlemskap berättigar till två telefonnummer som öppnar bommen, om man får tillfälliga gäster så behöver man inte längre gå till bommen för att öppna denna, man slår bara en signal till bommen så öppnar denna även om man är vid båten. Teoretiskt sett behöver man inte vara i Grythem alls, vill man släppa in någon så kan man vara var som helst, bara slå rätt nummer.

Givetvis så fungerar detta när man ska åka ut också, med egen bil eller gäster, slå bara en signal så öppnar bommen.

Vi ska nu börja programmera in de godkända telefonnumren som ska ha denna möjlighet.

Detta sker enklast från en Excelfil som genereras av nedan formulärlänk, fyll i namn, båtnamn och två mobilnummer så kommer vi kopiera in dessa sedan.

Lycka till.

Styrelsen

 

Länk till formulär

Uppdaterad: 28 APR 2021 20:46 Skribent: Kina Råberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
SS Hjälmaren
Grythem 771
70598 Lillkyrka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sshjalmaren@hotmail....