Hoppa till sidans innehåll

Kapareskoj


Sommaren 2018 introducerar vi Kapareskoj i vår verksamhet.

Vårt mål är att alla oavsett rörelsehinder eller funktionsvariation ska uppleva glädje av att vara på havet. Våra kurser följer till huvudsak svenska seglarförbundets kursplan. Vi kommer även låta eleverna i Optimistkurserna prova-på andra båttyper.

I klubben finns två Accessjollar (Hansa2:3).  Dessa båtar är ovältbara på grund av sitt tunga vattenfyllda centerbord som fungerar som en köl och seglas världen över av alla. De är ett bra komplement till optimisten och bidrar till att alla kan vara med. Om vädret är besvärligt och inte tillåter traditionell segling, ja då kanske vi använder segel i mindre variant och håller till i båthusviken, eller nöjer oss med att bygga barkbåtar. Kapareskoj ska kunna inkludera alla och få seglarna att känna gemenskap och glädje samt skapa ett livslångt intresse för hav och båtliv.

Kontakt 2018

Om du har något du undrar över kan du kontakta seglarskoleansvarig på numret 0706385120 eller This is a mailto link eller kansliet på This is a mailto link. Välkommen på Kaparskoj!

Uppdaterad: 05 SEP 2018 21:50 Skribent: Karin Koritz
Epost: Adressen Gömd

  logga

 

Postadress:
SS Kaparen - Segling
439 94 Onsala, Gottskärsvägen 180
43994 Onsala

Kontakt:
Tel: 0300 61290
E-post: This is a mailto link

Se all info