Hoppa till sidans innehåll

Träning


Träning

 

Välkommen att träna med oss!

 

SS Kaparen bedriver träning för Optimist, E-jolle och RS Feva. Våra många OK-jollar samt RS-båtar kör träning i egen regi.

 

Efter påsklovet drar vi igång träning för Optimister och E-jollar, och alla som har gått seglarskola är välkomna att vara med.  Träningsverksamheten pågår från påsk till slutet på hösten. Det är träningsuppehåll under vintern och datumet för det sista träningstillfället beror på hur snabbt vintervädret kommer.

Träningen sker på tisdagar från 17:50-20:00 under sommaren och början på hösten.

Framemot mitten på hösten blir det för mörkt på kvällen för att driva träningsverksamhet ute på havet. Därför drivs den istället på helgen från 10:50-13:00. Träningsgrupperna meddelas via mail om det är på lördagen eller söndagen inför varje helg. Vilken dag det blir beror på vädret och eventuella tävlingar som krockar med träningen.

 

Varje sommar deltar SS Kaparen i Jr Cup på Marstrand.  Vår målsättning  att få ihop två eller tre lag med mixade besättningar och tre seglare i varje lag samt en maximal sammanlagd ålder på 50 år. Klubblagen tävlar i C55:or i intensiva race på korta banor. Det blir lärorika dagar med kappsegling och andra roliga aktiviteter.

 

Har du frågor som rör träningen så hör gärna av dig till någon av nedanstående:

 

Kontakt: Helene Mossberg 0739-877982

 

Välkommen att träna med SS Kaparen!

Uppdaterad: 05 SEP 2018 21:43 Skribent: Karin Koritz

  logga

 

Postadress:
SS Kaparen - Segling
Gottskärsvägen 180
43994 Onsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info