Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar 2018

03 APR 2018 16:30
SSN är glada att återigen kunna presentera seglingar hela sommaren!
  • Uppdaterad: 03 APR 2018 16:31

Vi har poängseglingar med alla jolleklasser på torsdagar kl 18. från 5juli till 9 augusti. De klasser vi såg ifjol var optimist, Zoom 8, E-jolle, och Laser i både Radial och Standard. För optimisterna kör vi en enkel C-optimistbana med lite extra guidning för de som inte är så vana.

Våra två stora seglingar är Väderö Race lördag den 14e juli och Högsommarregattan lördag den 21 juli. Båda dessa seglingar är med i Liros Cup. Väderö Race är som bekant omvänd SRS och vi har en shorthanded klass också. Arrangeras som vanligt tillsammans med Rogers i Fjällbacka. 

Ungdoms- och Jolleracet Högsommarregattan seglas som vanligt i fleetrace. Vi brukar hinna med 3 seglingar med hamburgerpaus emellan. Familje- och seglarvänlig tävling. Korta utseglingar och bra publikplats på land.

Den traditionstyngda jolleseglingen Dannholmen runt räknar vi med att segla söndag den 29e juli. Den återuppstod till Ingrid Bergmans 100-års jubileum. Det är tredje gången sen dess vi seglar den. I år har vi beställt bra väder så att publiken kan samlas på klipporna. Seglare och publik är välkomna.

Sen börjar vår korta säsong att lida mot slutet. Vi seglar Valö Runt på lördag eftermiddag den 11 augusti. Efter den seglingen blir det prisutedelning för årets tävlingar och det brukar avslutas med knytkalas.

Skribent: Matilda Persson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
SS Norderviken - Segling
Sekreterare: Gunilla Lundberg, Badvägen 5B
45740 Fjällbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link