Hoppa till sidans innehåll

SS Pinhättan - Segling

SSP Nyheter

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA – IGEN! Sommar, sol, hav och seglarskola! Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar.
 
Rikskvalen seglas under 2 helger, 18-19 Maj i Barsebäckshamn och 31 Maj-2 Juni i Kullavik.
 
I gårdagens Sydsvenska 9/3 gick det att läsa om våra fantastiska jolleseglare. I maj ockuperar hundratals optimistseglare Barsebäckshamn i jakt på en plats i ungdomsmästerskapen. Det har fått en handfull lokala förmågor att lägga i en extra växel.
 
I samband med sjösättningen den 6/4 och den 27/4 kommer vi serverar ärtsoppa. Mer information kring tider kommer längre fram.
 
Söndagen den 14/4 kl13,00 är det tid att öppna upp klubbhuset igen. Men innan dörrarna öppnas för säsongen skall huset städas. Klubbhuskommittén har ordnat med alla städattiraljer så det är bara att dyka upp. Välkomna
 
Eskadersegling 6-7/7
 
Välkomna till Barsebäcks 8:an då SSP arrangerar kölbåtsregatta i Barsebäckshamn. Barsebäcks 8:an är en distanskappsegling för kölbåtar som seglas utanför Barsebäckshamn.
 
2019 års upplaga av Torsdagssegling enligt nedan. Den 25 augusti avslutas kölbåtssäsongen med Barsebäcks 8:an. Mer info kring tider mm kommer inom kort.
 
Seglarskolelärare 2019 Vill du vara med och skapa VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA? Seglarskolan startar med upprop den 16 juni och sista dagen är den 12 juli. Som lärare måste du vara beredd på viss förberedelsetid och ett visst efterarbete.
 
Den 10/11 hade alla duktiga jolleseglare avslutning för året. Nedan finner ni några utvalda bilder. Särskilda priser: Årets stjärnskott Filip Lindström Årets nykomling Maja Sellergren Årets flitpris Ellinor Lindström Årets bästa SSP-are Felix Br
 
SSP är stolta arrangörer av Rikskval 1 för Optimistjollar
 
Vi i SSP går över till att använda IdrottOnline för vårt medlemsregister,bland annat för att samla alla medlemmar på ett ställe och ha ett modernt system anpassat efter dagens regler kring hantering av personuppgifter. Snälla hjälp oss i detta arbete

Ansök om att bli medlem!

 

 

 VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA IGEN

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2019

 

 

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link