Hoppa till sidans innehåll

Ny fasad på klubbhuset och ny belysning för jolle-slipen!

30 AUG 2018 08:50
Ny fasad på klubbhuset under hösten 2018!
  • Uppdaterad: 11 SEP 2018 09:15

Ny fasad på klubbhuset!

 

Som styrelsen tidigare informerat ska fasaden på klubbhuset bytas ut. Under hösten med start inom några veckor kommer beklädnaden på klubbhuset att tas ner och ersättas av tryckimpregnerat virke. I samband med detta kommer även en del elarbeten utföras på klubbhuset. Fasaden på utbytta delar kommer under cirka ett år förbli träfärgat för att senare målas om av oss medlemmar till den rätta gula kulören.

 

Vi i SSP vill rikta ett stort tack till ER-HO Bygg för att de sponsrar med material och arbete och därmed gör denna renovering möjlig!

 

Jolleskjulet

 

Jolleskjulet har under sommaren fått ny inredning för att våra duktiga jolleseglare lättare ska kunna hålla reda på och hantera sin utrustning.

 

I nästa vecka med start på måndag (3/9) kommer Eskils EL att byta ut all belysning i skjulet och även sätta upp ny fasadbelysning. Renoveringen av Jolleskjulet kan genomföras tack vare ideella krafter och spbidrag från hamnföreningen och Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta.

 

Vi i SSP vill rikta ett stort tack till er alla som bidragit. Tack vare detta kommer våra duktiga jolle-seglare kunna nyttja slipen även när mörkret faller på.

Skribent: Rickard Bråberg
Epost: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!

 

 

 VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA IGEN

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2019

 

 Sponsorer Rikskval 18-19 maj 

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link