Hoppa till sidans innehåll

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA – IGEN!

27 MAJ 2019 15:38
Sommar, sol, hav och seglarskola! Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar.
  • Uppdaterad: 27 MAJ 2019 15:38

 

Sommar, sol, hav och seglarskola! Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar. Seglarskolan är indelad i olika grupper efter intresse och färdighet. Vi arbetar med klara kunskaps- och färdighetsmål för alla deltagare. Seglarskolans verksamhet löper under de fyra första veckorna av sommarlovet: 17 juni till 12 juli, med undantag för Ungdomsseglarskola och de andra mindre kurserna som har kortare perioder. Se nedan för mer information om vilka tider som gäller för de olika alternativen.

Vårt motto ”världens bästa seglarskola” gäller även för 2019 och vi ser fram emot Din anmälan i god tid så att vi kan planera, förbereda och uppdatera våra duktiga lärare på bästa sätt. Anmäl dig så fort som möjligt –dock senast den 30 april.

Skribent: Rickard Bråberg
Epost: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!

 

 

  

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

SSP tackar sina sponsorer av Rikskvalet 18-19 maj 2019 

 

 

 

  

 


 

Lokaltväder för Barsebäckshamn