Hoppa till sidans innehåll

Vi behöver din hjälp snarast med medlemsregistret

03 JAN 2019 12:51
Vi i SSP går över till att använda IdrottOnline för vårt medlemsregister,bland annat för att samla alla medlemmar på ett ställe och ha ett modernt system anpassat efter dagens regler kring hantering av personuppgifter. Snälla hjälp oss i detta arbete
 • Uppdaterad: 03 JAN 2019 12:51

Vi i Segelsällskapet Pinhättan går över till att använda IdrottOnline för vårt medlemsregister, bland annat för att samla alla medlemmar på ett ställe och ha ett modernt system anpassat efter dagens regler kring hantering av personuppgifter. Med IdrottOnline får vi enhetlig behandling av personuppgifter inom idrottsrörelsen. 

 

I detta arbete behöver vi din hjälp snarast, dock senast den 10/1, enligt följande (det tar bara några få minuter):

 

 1. Gå till websidan https://idrottonline.se/SSPinhattan-Segling/OmSSP/BlimedlemiSSP/Nymedlem
 2. Fyll i dina uppgifter
  1. Klicka i ”Jag vill vara aktiv inom följande idrotter” och rutan ”Segling”
  2. Klicka i rutan ”Jag har tagit del av ovanstående information”
  3. Ange både födelsedatum och fyra sista siffror

(Här är en bugg, de fyra sista siffrorna är ej markerade som obligatorisk uppgift, men du kommer inte vidare med registreringen utan att fylla i dem. Vill du absolut inte ange de fyra sista siffrorna maila detta till This is a mailto link så hjälper vi till. För personer under 25 år behöver vi de fyra sista siffrorna, annars får vi inte bidrag för dem)

  1. Klicka på ”Nästa” nere till höger
  2. Fyll i övriga personuppgifter och avsluta med att klicka på ”Skicka”
  3. Om du får upp följande informationsruta:

 

innebär det att du är registrerad i IdrottOnline men inte nödvändigtvis i SSP. Klicka på ”Skicka” längst ner för att gå vidare.

  1. Om du får upp följande informationsruta:

 

innebär det att du redan är registrerad i SSP. Avbryt då ansökan och skicka istället ett vanligt mail till This is a mailto link med din e-postadress angiven så att vi kan kolla om den stämmer med inlagda uppgifter.

 1. Ansökan för dig är klar.
 2. Om ni har familjemedlemskap eller parmedlemskap och du administrerar övriga familjemedlem­mar, gör om samma procedur för samtliga familjemedlemmar. Ange deras eller om du vill dina egna kontaktuppgifter. För barn under en viss ålder ska även anges målsman med dess uppgifter.
 3. Om du inte redan har inloggningsuppgifter till IdrottOnline kommer du få ett mail med sådana när vi godkänner din medlemsansökan. Med dessa kan du logga in och ändra dina personuppgifter, allt för att vi ska ha ett uppdaterat medlemsregister och kunna skicka ut föreningsinformation till alla våra medlemmar.
 4. Om du har fått detta mail och inte vill fortsätta vara medlem i SSP, vänligen svara detta till This is a mailto link.

 

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller har frågor.

 

Stort tack för din hjälp!!

 

/Styrelsen SSP

 

Skribent: Rickard Bråberg
Epost: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!

 

 

 VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA IGEN

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2019

 

 

 

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link