Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer


Funktionärer inför seglingssäsongen 2016

I år igen står vi inför en aktiv säsong med kappseglingar i klubbens regi.Till detta behöver vi funktionärer som kan hjälpa till på och omkring banan.Pantaenius Bohusracet är ju lite speciellt med sin längd och tid som kankomma i fråga. Där är största funktionärsinsatsen är innan och efter racet meden natt i Smögen där vi har målgång och mat på programmet. Men äventorsdagen behöver vi mycket hjälp.De övriga kappseglingarna kommer att hållas på vattnen utanför Rödön menkorta och intensiva bankappseglingar/skärgårdsseglingar.

Det finns ett troget gäng i klubben som ställer upp år från år och vi tror intenågon tycker det är en uppoffring utan ser fram emot nästa gång.Nu hoppas vi på att skaran skall bli större och att fler vill vara delaktiga.                                   

Inte nog med det vi har faktiskt varit med i de nominerade några år innan också.Som en liten bisats i det hela, så är ju våra kappseglingar en viktig del i klubbensekonomi och överlevnad. Utan dessa hade vi haft svåra år.

SÅ GÖR EN INSATTS FÖR KLUBBEN. BLI FUNKTIONÄR

Intresserad hör av att hjälpa till - Hör av dig till Pär Bäck, Göran Bäckström eller Göran Johnsson

 

Uppdaterad: 10 APR 2016 10:47

 
Välkomna till Viken-Ägir!

Segelsällskapet Viken-Ägir (SSVÄ) är ett av de äldsta och mest anrika segelsällskap i Sverige. Klubbens historia sträcker sig tillbaka till 1870-talet.

Klubben håller till vid Rödöhamnen nära Lindesnäs-Gustavsberg, och vår klubbstuga ligger vackert placerad nere vid hamnen med underbar utsikt.

Viken-Ägir erbjuder en välorganiserad juniorverksamhet med seglarskolor på sommaren. Vi har en sektion för kölbåtssegling där vi kvällsseglar på onsdagar, och en sektion för kappsegling för både jollar och större båtar.

Vår största tävling är Bohusracet som samlar massor av båtar sista helgen i juni och är 170 sjömil lång genom och längs Bohuslän med vändning i Norge!

Postadress:
SS Viken-Ägir - Segling
Box 525
45116 Uddevalla

Kontakt:
Tel: +46704954185
E-post: This is a mailto link

Se all info