Hoppa till sidans innehåll

Bli Medlem


För att bli medlem i Säffle motocrossklubb skickar du ett mail till This is a mailto link där du skriver namn, personnummer, mailadress & mobilnummer. Om du vill ha familjemedlemskap anger du också uppgifter på dom andra i familjen. Sen får du ett mail tillbaka om hur du betalar. Medlemskort får du i klubbstugan när du fyllt i medlemsformuläret. Du kan även bli medlem på plats.

 

Medlemsavgifterna 2019:

300 kr för enskild medlem och 500 kr för familjemedlemskap. 

 

Träningsavgifterna 2019:

500kr /år för medlemmar som ställer upp på medlemskraven, 1500kr/år för medlemmar som ej hjälper till i klubben.

 

alt. 120kr/träningstillfälle

 

Lilla banan gratis fram tills den nya lillabanan är klar, då kostar träningen där 50kr/ dag alternativt 250kr/år.

 

Icke medlemmar kan ej lösa årsträningskort.

 

Medlemskrav Säffle Motocrossklubb 2019

Säffle motocrossklubb är en ideell verksamhet där medlemmarna gör allt jobb själva. Att vara medlem i klubben innebär därför att du förväntas hjälpa till med skötsel av klubben.

Några gånger per år har vi ”arbetsdagar” dessa dagar anges på klubbens hemsida. En aktiv medlem som ej köpt ett arbetsbefriat träningskort ska delta på minst två av dessa tillfällen. Alla kan hjälpa till med något!

Några medlemmar ställer extra upp som värdfamiljer, dessa har hand om kiosk och organisationen vid träningskvällarna. De som är värdfamiljer får sitt 500kr träningskort som tack för hjälpen.

För att klubbens ekonomi ska gå runt anordnar Säffle MCK  tävlingar varje år. Dessa är väldigt viktiga för klubbens fortlevnad, och vi ställer därför som krav att varje medlem/familj kan ställa upp eller ordna fram minst en funktionär till en av dessa tävlingar. Är du förhindrad att ställa upp en tävling är det ditt ansvar att ersättare kommer! Köper du ditt träningskort för arbetsbefriande träning behöver du ej ställa upp som funktionär.

Om man som meddlem inte är med på sina arbetsdagar eller som funktionär på tävling blir man i slutet av året fakturerad 1000kr. 

Uppdaterad: 21 APR 2018 22:03 Skribent: Johanna M Carlsson

 


 

Öppettider under säsongen 2021

Tisdagar:  17-21

Torsdagar:  17-21

Söndag: 13-17


 

 Vi Stöder Säffle Motocrossklubb

 

 

 

 

 

 


 Stöd Säffle MCK när du spelar på svenska spel. Välj Säffle MCK på gräsroten så är vi med och delar på 50 miljoner kroner!

 

 

Postadress:
Säffle MCK - Motorcykel och Snöskoter
Edgrensgatan 4
66236 Åmål

Besöksadress:
Kocklandabanan
66192 Säffle

Kontakt:
Tel: 0533735051
E-post: info@safflemotocross...

Se all info