Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Mars 2021


 

Nyhetsbrev mars 2021 

Hej alla medlemmar och ridföräldrar! 

Då har den nya styrelsen kommit på plats och blivit varma i kläderna.  Vi hälsar dem hjärtligt välkommen. 

Ridskolan 

Terminen startade upp v 2 och vi jobbar på samt påminner varandra om att hålla avstånd när vi är i stallet. Vi hälsar Aramis välkommen som är på inskolning och som vi hoppas på att han blir ett nytt tillskott på lektionerna. Vi har även haft sadelutprovning på alla hästarna med hjälp av Sofi Falk så nu har hästarna utprovad utrustning.  

Stallvärdar 

Nu vill vi ge alla medlemmar möjlighet att vara stallvärd och kunna vara delaktiga och mysa med hästarna. En stallvärd hjälper till under lektionstid med att leda, stötta elever som inte har erfarna målsmän och mocka under veckan måndag till fredag. Lördag är man delaktig från klockan 8:00 med att leda ut hästar, mocka, fodra lunch och leda hästar på Hästlekis. Vill man vara med och vara stallvärd anmäler man sitt intresse via SMS på 072 209 08 38 

Påsklov v 14 

Under Påsklovet v 14 är det teorivecka hela veckan med olika ämnen. Alla ridande elever kan delta i en eller flera teorilektioner. Under v11 kommer det ut information om de olika lektionerna som man kan välja mellan. Anmälan via SMS på 072 209 08 38 eller via anslag på anslagstavlan i stallet till önskad lektion, alla elever är välkomna. Vi kommer även utöver teorilektionerna att planera in ett dagridläger, en uteritt, trim/privatlektion för Elisabeth Åhs och ett körtillfälle med Bruno.   

Privatträning för Susanne Åberg 

Vi har under vårterminen fått igång privatträning för Susanne Åberg där man kan anmäla sig på FaceBook via https://www.facebook.com/groups/1586620721551376 som är den offentliga sidan där Susanne lägger ut när det är träningstillfällen. Så håll utkik där. 

Det var allt för den här gången! Hör gärna av dig till vår verksamhetschef Ingela om du har frågor,  mobil 072 209 08 38. 

Bästa hälsningar 

Säffle ridklubb

Uppdaterad: 10 MAR 2021 08:43 Skribent: Ingela Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Säffle RK - Ridsport
Metallgatan 5
66130 Säffle

Kontakt:
Tel: 0722090838
E-post: saffle.ridklubb@teli...

Se all info

 

 

Koppla ditt medlemsskap i kundklubben till din förening. Föreningen får då 2% i bonus på det du handlar.

Gå in på mina sidor på granngarden.se/kundklubb eller läs mer på Granngarden.se

 

  

 

Skaffa sponsorintäkter till klubben genom att registrera Säffle ridklubb som din klubb på Svenska Spel.

 

 

 

Prenumererar du på Bingolotter? Även här kan du välja att ditt stöd ska gå till Säffle ridklubb. Fyll i Folkspels formulär så är det klart.

Bingolotto