Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sofia Gustafsson Uteritt med Säffle ridklubb

Information inför vårterminen 2022


  • Vårterminen startar vecka 2, måndagen den 10 januari och slutar vecka 23. Röda dagar är det ingen ridning så dessa dagar är avräknade på fakturan.  I terminsavgiften ingår även två teoritillfällen, missa inte dessa då det är viktigt även att lära sig den teoretiska delen. 
  • Avbokning ska ske före kl 12.00 samma dag. Endast avbokning pga sjukdom kan generera igenridning. Avbokning sker genom att skicka SMS till tel 072-209 08 38.
  • Påbokning för er som fortfarande innehar 10-kort ska ske före kl 12.00 samma dag du vill rida.
  •  
  • Igenridning sker löpande för att inte störa den ordinarie verksamheten och du blir tilldelad en tid för igenridning. Kan du inte den tilldelade tiden så är ridlektionen förbrukad. Igenridning skall ske samma termin, igenridning kan inte sparas till nästa termin. 
  • Alla ridskolehästar står i box och skall alltid sättas fast med grimma i grimskaft som finns i boxen vid borstning, sadling och tränsning. Känner du dig osäker så prata med din instruktör så får du hjälp.
  • Obligatorisk utrustning vid all lektionsridning är: Sko med klack samt ridhjälm. För alla elever under 18 år är det även obligatoriskt att bära säkerhetsväst vid all lektionsridning. Hjälm skall även användas vid all hantering av häst. Barn under 12 år ska även ha hjälm när de vistas i stallet då hästarna står inne.
  • Om ditt barn är nybörjare, så är du själv ledare till ditt barn. Om du inte har hästvana så hjälper vi dig och visar vad du förväntas att göra. 
  • Faktura på ridavgift/medlemsavgift skickas ut via mail och skall betalas in via angivet bankgiro eller via Swish nummer 123 098 83 45, OBS! kontrollera så vi har rätt mailadress till dig. Avgiften skall vara Säffle Ridklubbs konto tillhanda senast angivet datum. Vid eventuell försening påföres en påminnelseavgift på 50 kr. Vill man dela upp ridavgiften på två inbetalningar under terminen så kontakta oss via SMS 072-209 08 38 eller This is a mailto link. Väljer man att sluta innan terminens slut så betalas inte avgiften åter. Ridabonnemanget löper vidare från termin till termin om det inte sägs upp. Uppsägningstid är 3 veckor.

 

För att du skall omfattas av klubbens olycksfallsförsäkring så måste medlemsavgiften vara betald. Kontrollera därför gärna att din medlemsavgift är betald!

 

Till sist….

Se till att vi har aktuella kontaktuppgifter till dig eller målsman så att vi lätt kan nå er med information eller om olyckan skulle vara framme!

 

Vi ser fram emot en ny spännande ridtermin!

 

Välkomna!

Uppdaterad: 17 JUN 2020 13:36 Skribent: A-C
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Säffle RK - Ridsport
Metallgatan 5
66130 Säffle

Kontakt:
Tel: 0722090838
E-post: saffle.ridklubb@teli...

Se all info

 

 

Koppla ditt medlemsskap i kundklubben till din förening. Föreningen får då 2% i bonus på det du handlar.

Gå in på mina sidor på granngarden.se/kundklubb eller läs mer på Granngarden.se

 

  

 

Skaffa sponsorintäkter till klubben genom att registrera Säffle ridklubb som din klubb på Svenska Spel.

 

 

 

Prenumererar du på Bingolotter? Även här kan du välja att ditt stöd ska gå till Säffle ridklubb. Fyll i Folkspels formulär så är det klart.

Bingolotto