Hoppa till sidans innehåll

Vår personal


Nina Lauri

Ridskolechef

           

"Kalla mig Nina! Jag har ridit i över 50 år och har erfarenhet som ridlärare i mer än 40 år. Hästen är min partner och kollega och jag brinner för att lära elever - oavsett ålder och förutsättningar – allt underbart med hur ryttare och häst ska samspela på bästa sätt samt att främja hästens välfärd.

Jag fick min utbildning i England, men långt innan dess formades jag som ryttare av Maud von Rosen och K1s Gustaf Nyblaeus. 

För mig är ridskolans miljö och ideella engagemang en fantastisk plats och tillfälle att främja självförtroende, ledarskap och ansvarstagande.

Född i Stockholm men jag hade turen att bo utomlands i många år och uppleva många länder och kulturer och flyttade tillbaka till Sverige på våren 2020 och har nu senast arbetat som ridlärare på Trollhättans Fältrittklubb.

Nina Lauri"

 

 

 

    

 

 

 

 

Elisabeth Åhs

-Ridinstruktör

-

Elisabeth har en gedigen erfarenhet som ridinstruktör. Hon har jobbat på ridskola sedan 16 års ålder och är idag timanställd på ridskolan där hon håller ridlektioner på onsdagskvällar. Hon är i grunden utbildad folkskollärare och har även gått distriktets fortbildningskurser för instruktörer. Elisabeth har även egen häst och har tävlat i både dressyr, hoppning och fälttävlan genom åren. 

 

Maria Nygren
- Stall                                                                                                        

 

 

Ebba Thor

-Stall

 

    

 
 
Uppdaterad: 06 SEP 2019 13:46

Postadress:
Säffle RK - Ridsport
Metallgatan 5
66130 Säffle

Kontakt:
Tel: 0722090838
E-post: saffle.ridklubb@teli...

Se all info

 

 

Koppla ditt medlemsskap i kundklubben till din förening. Föreningen får då 2% i bonus på det du handlar.

Gå in på mina sidor på granngarden.se/kundklubb eller läs mer på Granngarden.se

 

  

 

Skaffa sponsorintäkter till klubben genom att registrera Säffle ridklubb som din klubb på Svenska Spel.

 

 

 

Prenumererar du på Bingolotter? Även här kan du välja att ditt stöd ska gå till Säffle ridklubb. Fyll i Folkspels formulär så är det klart.

Bingolotto