Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Alla medlemmar som är under 26 år är automatiskt med i ungdomssektionen och får vara med på våra aktiviteter. Det är själva styrelsen som huvudsakligen har hand om de olika aktiviteterna så som till exempel ponnyridning, övernattningar och käpphästtävlingar, Styrelsen består idag av 11 tjejer i åldrarna 12-20 år.

 

Ungdomssektionen informerar

Här på vår egen flik kan du läsa om vilka det är som är med ungdomssektionens styrelse, ett urval av våra aktiviteter och annat som kan vara intressant.

 

Om oss

Vi är ett gäng ungdomar som har hästar som gemensamt intresse och vi gillar att hjälpa till i stallet. Några saker vi anordnar för klubbens barn och ungdomar är olika aktviteter som övernattningar, kurser mm. Vi är även med och hjälper till med Hästlekis som främst vänder sig till barn i de mindre åldrarna. Du har säkert sett oss ute på olika evenemang då vi håller i ponnyridningar i Säffle när det händer något speciellt.

Uppdaterad: 23 FEB 2019 00:02

Postadress:
Säffle RK - Ridsport
Metallgatan 5
66130 Säffle

Kontakt:
Tel: 0722090838
E-post: saffle.ridklubb@teli...

Se all info

 

 

Koppla ditt medlemsskap i kundklubben till din förening. Föreningen får då 2% i bonus på det du handlar.

Gå in på mina sidor på granngarden.se/kundklubb eller läs mer på Granngarden.se

 

  

 

Skaffa sponsorintäkter till klubben genom att registrera Säffle ridklubb som din klubb på Svenska Spel.

 

 

 

Prenumererar du på Bingolotter? Även här kan du välja att ditt stöd ska gå till Säffle ridklubb. Fyll i Folkspels formulär så är det klart.

Bingolotto