Hoppa till sidans innehåll

Sala SS går över till föreningssystemet SportAdmin

03 JUN 2021 15:53
Digitaliseringsresan för Sala SS fortsätter i och med övergången till SportAdmin, vilket innebär att flera administrativa rutiner i föreningen förenklas.
  • Uppdaterad: 03 JUN 2021 15:53

Från och med hösten 2021 börjar vi att använda oss av föreningssystemet SportAdmin för bland annat avisering av medlems- och terminsavgifter. Det kommer att innebära att man erbjuds fler betalningssätt genom vår betalpartner Billmate - kortbetalning, fakturabetalning och delbetalning.

Vid betalning tillkommer en administrationsavgift på mellan 9-59 kr, beroende på summan som ska betalas.

 

Viktigt att notera är att avgifterna fortsättningsvis inte ska betalas in till Sala SS bankgiro, utan till vår betalpartner Billmate.

 

Om man väljer att delbetala bör man vara medveten om att det kommer att tas en kreditupplysning

 

Att vi nu digitaliserar våra administrativa rutiner innebär att vi frigör många timmars kostsam administration, vilket gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla vår verksamhet, skapa bättre förutsättningar för att ge fler barn möjligheten att idrotta och samtidigt hålla nere terminskostnaderna.

 

Genom SportAdmin kommer man att få tillgång till Medlemsappen där man ser sina egna, eller barnens aktiviteter, kalender, eventuella kallelser och utskick, en funktion för samåkningar, digitalt medlemskort med mera.

Man laddar ner "SportAdmin MedlemsApp" från AppStore eller Google Play.

För att kunna logga in måste man ha betalt årets medlemsavgift.

Vid inlogg anger man den e-postadress man angivit som kontaktuppgift och hämtar en engångskod för att logga in.

 

Sala Simsällskap kommer också inom kort att byta hemsida via SportAdmin men adressen  www.salass.nu kommer att vara kvar.

Skribent: Michael Borlund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sala SS - Simidrott
Sportfältsgatan 6
73336 Sala

Kontakt:
Tel: 0702885650
E-post: This is a mailto link

Se all info