Hoppa till sidans innehåll

Träning för barn och ungdomar startar igen

21 JAN 2021 18:33
Regeringen gav idag besked om att idrottsträningar för barn och ungdomar som är födda 2005 och senare kan återupptas både inomhus och utomhus från och med 25 januari.
  • Skapad: 21 JAN 2021 18:33

Även om vi nu får börja starta upp igen så påverkas vi av den nya pandemilag som gäller från 10 januari. Det innebär att vi måste glesa ut verksamheten då begränsningar finns kring hur många som får vara i simhallen samtidigt, både vad gäller i omklädningsrum och kring och i simbassängerna.

Planeringen nu är att Tävlings- och Teknikgrupper startar upp måndagen den 25 januari – alla berörda grupper har fått information via mail om vilka förutsättningar och träningstider som gäller tills vidare.

Från och med 7 februari drar sedan våra Simundervisningsgrupper igång – här kommer vi att tvingas göra en hel del ändringar vad gäller träningstider – alla dessa grupper kommer att få information via mail inom kort.

När det gäller våra vuxencrawl- och vattengympagrupper så får vi tyvärr vänta ytterligare en tid innan vi kan återuppta dessa.

Skribent: Michael Borlund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sala SS - Simidrott
Sportfältsgatan 6
73336 Sala

Kontakt:
Tel: 0702885650
E-post: This is a mailto link

Se all info