Hoppa till sidans innehåll

Sponsringonline


Vi har möjlighet att få moderna sponsorpengar.

Först måste vi visa att vi kan hjälpa till. Så nu kör vi!

 

Som en av de första idrottsföreningarna i Sverige, prövar vi nu ett samarbete med Sponsringonline. En helt ny idé för oss som arbetar med barn- och ungdomsidrott.

Sponsringonlines idé är att föreningen hjälper sponsorföretaget att sprida företagets budskap, i klartext, att dela ut digital reklam.

För varje utdelad reklam som öppnas av mottagaren får föreningen 20 kr! Om alla  gör sin insats räknar vi med att få in ca 24 000 kr per år räknat bara på en sponsor. Vi har möjlighet att få flera.

 

Idén är fantastiskt bra för oss i Sala Simsällskap.

  • Vi kan få ihop pengar till föreningen på bara ett par minuters jobb per månad!
  • Allt detta är långsiktigt. Vi har en möjlighet att få våra sponsorintäkter säkrade för en lång tid framöver. Vår utmaning nu är att få detta att fungera i vår förening!

 

Nu har vi en testperiod framför oss!

Vi måste visa tänkbara sponsorer att vi är en förening som klarar att utföra de uppgifter som blir våra.

Därför ska vi från nu och en månad framåt prova om vi kan hjälpa sponsorn och därmed tjäna pengar. Vår första sponsor blir Sponsringonline som betalar oss för att komma igång. Det är deras budskap vi ska sprida nu. Vi ska hjälpa Sponsringonline att skicka ut deras erbjudande i vars och ens nätverk.

 

Vad behöver du göra?

När kampanjen för vår sponsor drar igång kommer du att få ett utskick med reklam från sponsorn. Öppna utskicket och dela det vidare till så många andra som möjligt, till exempel släktingar, vänner och bekanta, till de som normalt brukar hjälpa vår barn- och ungdomsverksamhet genom att köpa lotter etc.

Du behöver inte vara orolig för att det du gör uppfattas som spam. Det kommer klart och tydligt framgå att delningen är en del av att hjälpa föreningen att tjäna pengar och Sponsringonlines erfarenheter visar att mottagarna upplever det som positivt. 

Varje gång någon öppnar utskicket får föreningen 20 kr. Det är mycket viktigt att vi visar att vi kan och vill dela vidare, då ökar våra möjligheter att få sponsorpengar även i fortsättningen. 

 

Har du frågor kring detta så kontakt Sala SS kansli - This is a mailto link.

Uppdaterad: 29 JAN 2020 11:56 Skribent: Michael Borlund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sala SS - Simidrott
Sportfältsgatan 6
73336 Sala

Kontakt:
Tel: 0702885650
E-post: This is a mailto link

Se all info