Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Salbohed Tennisklubb!

17 JUL 2008 15:47
Grattis - nu har vår förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där vi via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för vår förening och lägga in t ex en aktivitetskalender. Vi har också tillgång till ett mediaarkiv för hantering av dokument och bilder liksom en verktygslåda där vi t ex administrerar föreningens LOK-stödsredovisning och lämnar in årsrapporten till Riksidrottsförbundet.
  • Skapad: 17 JUL 2008 15:47

IdrottOnline Klubb är helt kostnadsfri för föreningen.

För att ni snabbt ska komma igång med arbetet erbjuds en kortare utbildning där deltagarna under ca tre timmar genom föreläsningar och praktiska övningar får en introduktion av hela miljön, genomgång av verktygslådan samt lär sig administrera föreningens hemsida. Dessutom introduceras en studieplan lämplig att använda på hemmaplan för att i föreningen kunna diskutera frågor kring informations- och kommunikationsstrategi. Vi rekommenderar att minst ett par personer från varje förening deltar. Det kan t ex vara en verksamhetsledare, föreningens webbredaktör och/eller den som hanterar föreningens LOK-stödsrapportering. Det behövs inga förkunskaper utan alla är välkomna.

Utbildningen genomförs från och med september 2007 i samtliga distrikt över landet. För mer information om aktuella utbildningstillfällen kan ni ta kontakt direkt med utbildarna i ert eget distrikt.

Har ni fler frågor kring IdrottOnline Klubb kan ni läsa mer på www.idrottonline.se eller är ni välkommna att skicka ett mejl till This is a mailto link.

Lycka till!
Skribent: Riksidrottsförbundet

Postadress:
Salbohed Tennisklubb - Tennis
Berit Mattsson, Salbovägen 29
73071 Salbohed

Kontakt:
Tel: 0224741125
E-post: This is a mailto link

Se all info