Hoppa till sidans innehåll

Nu startar årets löpträning

20 MAR 2013 14:04

Den 3 april  kl 17:40 drar årets löpträning igång vid Salsjön.


 Tittla Andersson, Anna Holmberg, Anna-Lotta Wolgast, Mattias Sandén och Ulf Nilsson  gör om förra årets aktivitet och bjuder löpare till Salsjön för löpträning.I år gör vi en större satsning med planerade träningstillfällen varje måndag och onsdag med start den 3 april. De fem kommer att turas om att hålla i träningen som är öppen för alla målgrupper. Även de som aldrig har sprungit förut ska kunna vara med.


Vid behov delar man upp sig i grupper där några kanske springer lite långsammare. Det är heller inte förbjudet att gå emellanåt. Träningspassen kommer att brytas av med fysisk träning som armhävningar och upphopp.

Dessutom går man igenom löpteknik och innan varje pass kommer man överens om hur långt man ska springa.  Träningen anpassas efter deltagarnas förutsättningar.


–        Vi älskar själva att springa och vill få fler att upptäcka hur roligt det är, hur frisk, pigg och glad man känner sig, säger Anna-Lotta Wolgast.


 


Efter träningen finns möjligheter att bada bastu och längre fram kan man bada i Salsjön.


Alla är välkomna att pröva på gratis några gånger. Vill man sedan hålla på regelbundet är det väl naturligt att man skaffar ett medlemskort i Salsjögänget Motionsklubb.


 Kontakta Ulf Nilsson per telefon 0709-802590 om du vill veta mer.

  • Skapad: 20 MAR 2013 14:04

Skribent: Leif Nilsson

Postadress:
Salsjögänget MK - Friidrott
Gustavsson, Barkvägen 7
37260 Bräkne-hoby

Besöksadress:
Gamla Riksvägen 55
37262 Bräkne-hoby

Kontakt:
Tel: 045780833
E-post: This is a mailto link

Se all info