Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa Nya löpgruppen vid Salsjön

Rapport från kvartalsmötet

02 JUN 2013 09:15
Den 27 maj var det kvartalsmöte med fika och lotteridragning i Salsjöstugan.
Man lämnade information om verksamheten under året och berättade om kommande aktiviteter.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2017 15:50

Som vanligt har det varit mycket aktiviteter vid Salsjön. Nya löpargruppen har samlat ett 20-tal deltagare som deltagit regelbundet. Bilden visar delar av gruppen på väg ut i spåren.  Commersen hade ett reportage med bild på förstasidan och artikel om verksamheten.

Tipsrunda annandag påsk, Bräknetrampen och friluftsgudstjänst är andra större arrangemang. Dessutom har många föreningar haft sammankomster och använt grillplatsen.

Föreningens idrottsmän har deltagit i ett 10-tal olika tävlingar och man har regelbunden träning i anslutning till bastutiderna. Planeringen för Salsjörundan är igång och ICA Nära Bräkne-Hoby går in som huvudsponsor för tävlingen.

På fastigheten har det lossnat stora bitar av skorstenskronan varför delar av ljugarebänken inte kan användas av säkerhetsskäl. Hantverkare är kontaktad för att laga skadan. Vägen är i sällsynd dåligt skick just nu och diskussioner pågår med väghållaren för att få den åtgärdad.

En del träningsredskap är i dåligt skick och "Visionsgruppen" har kallat alla till en arbetsdag den 30 juni kl 08:00 då man kommer att jobba med underhåll av redskapen.

Flera medlemmar ha varit intresserade av att köpa föreningens träningskläder med salsjöloggan. Vårt lager är slut och föreningen håller på med en ny upphandling och ett erbjudande till medlemmarna kommer inom kort.

Skribent: Leif Nilsson

Postadress:
Salsjögänget MK - Friidrott
Gustavsson, Barkvägen 7
37260 Bräkne-hoby

Besöksadress:
Gamla Riksvägen 55
37262 Bräkne-hoby

Kontakt:
Tel: 045780833
E-post: This is a mailto link

Se all info