Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Avgifter 2015

Nedanstående avgifter gäller för idrottare och utövare inom föreningen. Medlemsavgiften är kalenderårsbaserad medan träningsavgiften är terminsbaserad.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 200 kr/år och medlem, om du inte sedan tidigare är medlem. För den avgiften blir du medlem i föreningen innevarande år, oberoende när du börjar.

För alla utövare ingår en försäkring via förbunden som vi är anslutna till och Folksam under det året man betalar medlemsavgiften.

OBS! För att kunna träna i föreningen måste medlemsavgift erläggas oavsett grupp eller träningsform, dvs även de medlemmar som bara kör GYM-delen.

Stödmedlem

Du kan även som ex.vis förälder vara stödmedlem. Samma årsavgift som medlemsavgiften dvs 200kr. Kontakta This is a mailto link för detta.

Träningsavgift Taekwondo

Träningsavgiften för Taekwondo är beroende av medlemmens ålder. Du får provträna 2 pass gratis, därefter betalas träningsavgift enligt nedanstående modell.

  • Barn 7-12 år 850 kr/termin.
  • Från 13 år och uppåt 1200 kr/termin. (Året då utövaren fyller 13år)

Träningsavgift kampsport (BJJ/SW, Thaiboxning och MMA).

Träningsavgiften är samma oavsett ålder. Du får provträna 2 pass gratis, därefter betalas träningsavgift enligt nedanstående modell.

  • 1200 kr/termin.

Träningsvgift "Kampsports" GYM

Träningsavgiften för att träna i vårt kampsportsgym samt nyttja lilla/stora mattan med all träningsredskap vid ej schemalagda pass.

  • 750kr/termin. 

Träningsvgift "Kampsports" FYS

Träningsavgiften för att enbart vara med på det tuffa kampsportsfyspasset/vecka.

  • 750kr/termin.

Tränande föräldrar

Om du har barn i barngrupperna kan du passa på att träna samtidigt, dvs på samma tid som barnen tränar. (Om du tränar på andra tider eller vid fler tillfällen än barnen tränar, får du betala samma avgift som övriga GYM besökare).

  • 500kr/termin

Taekwondopass

Om du tränar Taekwondo och skall tävla behöver du köpa ett STF Taekwondopass). Passet är obligatoriskt för varje Taekwondoutövare i Sverige som skall tävla och köps av klubben vid ett tillfälle.

  • 100kr, engångsavgift. 

Egen inpasseringsnyckel

Om du vill få möjligheten att komma och träna när du vill, kan du köpa en inpasserings"dongel". Ett avtal skrivs mellan dig och föreningen om de villkor som gäller för att kunna få möjligheten. Kostnaden är en engångskostnad.

  • 500kr, engångsavgift.

Inbetalning.

En inbetalningsavi kommer att skickas till dig via e-post.

Uppdaterad: 06 JAN 2015 00:51 Skribent: Peter Malmberg

Postadress:
Samurang Fight Center IF - Taekwondo
Peter Malmberg, Box 4101
65004 Karlstad

Besöksadress:
Pumpgatan 1
65224 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0731509595, 0727101041
E-post: [saknas] Information

Se all info