Hoppa till sidans innehåll

Våra planer


Sandsbro AIK bedriver verksamhet på tre olika planer

SAIK har många fotbollslag från P/F06 till senior i sin verksamhet och då Sandavi och Brinkvallen, våra urspungliga arenor inte på långt räcker till för alla lag, var det många glada miner när Norremarks tre fotbollsplaner stod klara.

Dessa tre planer delar vi med flera andra lag i Växjö, men då klubben lagt ner ett eget arbete med anläggningen av Norremarks konstgräs har vi ett fast antal timmar som vi förfogar över själva. 

Kanske kan vi, inom en inte allt för lång framtid, få möjlighet att flytta all vår verksamhet till Norremark. Det skulle innebära en stor fördel för föreningens fortsatta utveckling.

Men fram tills dess får vi dela våra verksmahet på tre olika planer:

 

Sandavi (11-mannaplan): föreningens ”huvudarena” där lag från alla åldrar tränar och spelar match. Här spelar ochså damlaget sina seriematcher.

 

 Brinkvallen (7-manna-plan): här tränar och spelar våra yngsta killar och tjejer

 

 Norremark (tre 11-mannaplaner):här hittar vi också killar och tjejer från olika åldrar som tränar och spelar match, när inte Sandavi räcker till. 

Även våra seniorlag tar Norremarks planer i anspråk för sin verksamhet. 

 

 Norremark konstgräs Under vinterhalvåret har våra seniorlag och flertalet ungdomslag, förmånen att kunna träna och matcha på konstgräs. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:25

Maxi

östers

Postadress:
Sandsbro Allmänna IK
Fyllerydsvägen 29
35272 Växjö

Kontakt:
Tel: 047061595
E-post: This is a mailto link