Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Information
I Sandviken Badmintonklubb har vi ett stort antal spelare som åker ut och tävlar runt om i Sverige. Allt ifrån Ungdomsklass U9-U19, Seniorklass C-A samt Elit. Till Tävlingstruppen hör också vårt Serielag i div 2 Norra. Att tävla är utvecklande både för badmintonspelet samt det sociala samspelet då det skapar tillfälle att träffa många trevliga människor med lika intresse. Det finns över ett 100-tal tävlingar att anmäla sig till per säsong.

Har du funderat på / är du sugen att prova på att åka iväg  och delta i en badmintontävling? Nedan följer lite tips och annan information att tänka på och vara medveten om vad gäller tävlingar inom Sandvikens Badmintonklubb:


Vilka tävlingar finns att åka på?

  • Ungdomsserien
    Ungdomsserien vänder sig till samtliga ungdomar som är intresserade av att börja tävla,ledare för de 4 deltagande klubbarna i regionen delar in deltagarna efter kunskapsnivå för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för jämna matcher och god sammanhållning.
  • Hemmatävling
    Den 6-7 februari anordnar klubben sin egna tävling Stålfjädern, anmälan till denna görs senast 20 januari.
  • Nationella tävlingar
    Klubben har även valt ut ett antal tävlingar som kan rekommenderas för de spelare som är intresserade av att tävla mera. Se Tävlingsprogrammet

Hur anmäler jag mig och vad ska anmälan innehålla?

Se Tävlingsanmälan

Resultat från tävlingar?

badmintonsweden.tournamentsoftware.com eller läs våra egna tävlingsrapporter

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:12 Skribent: Saman Khaghani

Våra sponsorer:

 

   logo

Postadress:
Sandvikens BMK - Badminton
Lena Ågren, Vallhovsvägen 86 C
81138 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info