Hoppa till sidans innehåll

Samling i Motala

16 JUN 2016 18:53
För er som har möjlighet.
  • Skapad: 16 JUN 2016 18:53

Ingen har väl missat väderprognosen och som det ser ut nu blir vår utmaning lite större. Om vi har tur kanske vädret blir bättre än det ser ut nu, men det är lika bra att ladda mentalt för att möta regn och blåst.

Jag tänker att det kan vara bra om vi träffas för en sista avstämning imorgon, fredag, i Motala. Jag föreslår att vi samlas i sydöstra hörnet av torget i närheten av startfållan kl.18:00. Särskilt uppskattat är det om så många som möjligt av er som inte haft möjlighet att träna med oss kommer.

Jag kommer att ha med mig några tröjor om det är så att det är någon som ännu inte försett sig med en klubbtröja. Vi kommer att sälja dessa till en mycket rimlig peng. Om ni redan nu vet att ni kommer att vilja köpa en sådan vore det bra om ni mailar detta till mig så att jag inte tar med mig för få.

Till Sub9-gänget vill jag också skicka en påminnelse om att märka hjälmen med en bit rött presentsnöre enligt den instruktion jag skickat ut tidigare. Detta är viktigare än någonsin nu om det är så att några av oss kommer att köra med jackor utanpå tröjan delar av rundan.

Kom ihåg att ta med startbevisen!

Vi ses imorgon!

Med vänliga hälsningar!

Peter, 076-8090087

Skribent: Peter Lindh
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info