Hoppa till sidans innehåll

Swiss Epic 2015 - Dag 5

18 SEP 2015 21:46
Etapp 4 Grächen - Grächen
  • Skapad: 18 SEP 2015 21:46

Pelles Cykeldator Dag 5 bild 1

 

Så var det dags igen. Dagarna flyter ihop här nere och det är knappt världen utanför kommer åt en när man är mitt i det här.

Vid starten i morse var det kyligt, kanske nere på 3-4grader igen och det blir svårklätt eftersom det blir väldigt varmt på klättringarna.

Det hela började med en liten klättring för att sedan övergå i en rejäl nedför och mycket fuktigt underlag så helt klart spännande. Har väl inte sagt det tidigare kanske, men mycket av den här körningen är spektakulär och misstag på fel ställen kan bli riktigt dåligt!!!

 

GOPR0326()

 

Idag blir det också utspritt på en gång och det beror på att dom allra flesta är slitna. På de båda stora klättringarna så blir vi egentligen själva och det gör även att vi kan gasa på bra, speciellt på dagens och veckans längsta utför över 20km.

 

GOPR0330()

 

Alla dessa små faktorer som jobbar i våran riktning gör att vi får till bästa etappen hittills och slutar 22:a  - det känns bra!!!

 

GOPR0335()

 

Jag imponeras mycket av hela eventet med deltagare från många länder och alla frivilliga som flyttar runt hela tävlingsbyn varannan dag. Alla deltagare som vill får massage varje dag, det ingår i konceptet!! Väskor o såna saker står färdigt på hotellet när man kommer fram efter dagens etapp. Det är service på högsta nivå, speciellt när man är i slitet skick efter en etapp!!!

Imorgon alltså sista etappen och vi tar sikte på Zermatt, hoppas allt går i lås och att tröjorna ligger och väntar på oss!!!

Grächen - Zermatt 65km 2400höjdmeter

Ciao/Pelle

PS: killen som håller i trådarna här och kör briefingen inför etapperna tycke väl att morgondagens etapp är ”nothing for you epic guys - downhill for breakfast and Matterhorn for lunch” haha!!!!

 

Pelles Cykeldator Dag 5 bild 2

Pelles Cykeldator Dag 5 bild 3

Pelles Cykeldator Dag 5 bild 4

Pelles Cykeldator Dag 5 bild 5

Skribent: Peter Lindh
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info