Hoppa till sidans innehåll

Klädbeställning

06 FEB 2016 21:00
Nu öppnar webshopen och den kommer att stänga måndagen den 15:e februari.
  • Skapad: 06 FEB 2016 21:00

Nu öppnar vi som sagt webshopen för Sandvikens Cykelklubb. Du hittar information från vår klädleverantör, BioRacer, längre ner på denna sida. Som vi sagt tidigare lämnar vi 500kr rabatt på EN tröja ELLER EN dräkt till de medlemmar som betalt sin medlemsavigft under januari månad enligt den information vi givit tidigare. Om du anser att du är berättigad till rabatt, men inte fått mail från BioRacer om detta kan du kontakta Sandvikens CykelKlubb på This is a mailto link . Om du har problem med inloggning till webshopen ber vi dig läsa informationen från BioRacer som finns som PDF-fil längre ner innan ni kontaktar Mattias för att inte krångla i onödan.

 

Information från BioRacer 

Här kommer inbjudan till Sandvikens CK´s webbshopp för inköp av klubbkläder från Bioracer.

Klicka på följande länk till Er shop: 

 http://se.bioracer.com/se/mybioracer/?r=7abhp0vT3s och läs den bifogade PDF filen. Där finns mer detaljerad information om hur du registrerar ett konto.

OBS – VIKTIGT ATT DU LOGGAR IN MED DEN EMAILADRESS SOM DU
MOTTAGIT DETTA INBJUDNINGSMEJL MED. ANNARS FÅR DU INTE TA DEL AV DIN EVENTUELLA RABATT SOM KLUBBEN BJUDER PÅ TILL VARJE MEDLEM SOM BETALAT MEDLEMSAVGIFTEN SENAST 31/1-2016. SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN 15 februari 2016

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen. Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning. OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link 

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link 

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser ni att produkterna finns i storlekarna S,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link 

VÅRA OLIKA KOLLEKTIONER

Professional kollektion – Fokus på träning och tävling.

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln. Aerodynamik, muskelsupport och komfort är jämnt balanserat i denna kollektion.

Race Proven kollektion – Fokus på tävling.

Kollektionen har en atletisk skuren passform med stort fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Att tänka på vid utprovning

  •  Race Proven kollektionen har en väldigt tight passform och kläderna i denna kollektion är tillverkade för att göra dig som cyklist snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i en aerodynamisk tävlingsposition, framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram.
  • En rekommendation är att testa en storlek mindre på byxa än på överdel. När det kommer till byxor så har alla byxor i Race Proven kollektionen samma snitt/storlek. Så om du testar en Race Proven Sirio bibshort så kan du ha samma storlek i Race Proven Tempest bibshortsen.
  • På RaceProven kollektionen så kan det bli aktuellt att gå upp en storlek på överdelar från den storlek du har på Professional kollektionen, än en gång – viktigt att du provar produkter ur Race Proven kollektionen om du vill beställa från denna kollektion då den har ett tight snitt.
  • Ett bra tips för att komma ihåg vilken storlek och modell ni provat är att lägga taggen med artikelnummer och produktnamn (sitter i nacken på överdelar och baktill i underdelar) bredvid storleken som är tryckt på plagget och ta kort på dessa med din mobil. Detta underlättar när ni senare skall beställa via er webbshop.

BIORACER SVERIGES FAVORITER

Vi som jobbar på Bioracer Sverige, Mattias, Jonas och Emma är själva cyklister. Vi har erfarenhet från såväl mountainbike som landsväg. Elit som motionär. Nästintill alla de plagg vi erbjuder våra kunder har vi provat själva. Nedan presenteras våra absoluta favoriter, såväl material som produkter.

Tempest – Det vattenavvisande materialet som även ventilerar, finns i alla våra kollektioner.

Detta material finner ni i cykelbyxor (korta & långa), tröjor (korta & långa) och i våra armvärmare och benvärmare. De korta Tempest-bibshortsen är något vi själva använder året runt och vi kan nog till och nästan lova att ni kommer använda dessa byxor mer än era vanliga sommar bibshorts. Rekommenderad temperatur för Tempest plaggen är från minusgrader upp till 15 + grader. De funkar som allra bäst runt +10 grader och regn, (dvs svensk sommar). Med en långärmad tempesttröja, tempestbyxor och tempestbenvärmare klarar du dig väldigt långt in på höst/vinter. Om du dessutom kompletterar detta med en väst så har du en bra grunduppsättning av plagg som du kan använda året runt.

Pads – Vi tillverkar alla våra pads själva.

Vi har valt att utveckla och tillverka våra pads själva. Varför det undrar ni? Jo för att vi såg att det gick att utveckla och tillverka pads som var bättre än de som fanns på marknaden. Bioracers pads har inte några sömmar mitt i paden eller höjdskillnader. Vi har kommit fram till att en slät yta närmast huden i kombination med en bra och jämn stoppning ventilerar på bästa sätt. Vi har haft flertalet både kvinnor och män som provat våra pads och flera av dem har kommit tillbaka och berättat att det varit den skönaste pad som de testat. Den paden som är standard i våra cykelbyxor heter Smooth Uni och är en Unisex pad. 95 % av våra kunder väljer denna. Vi har även en Smooth Men pad som är något tjockare och en specifik pad för damer som heter W3D Race som är något mindre än vår Smooth Uni pad. Självklart har vi barnpads i juniorbyxorna. På vår hemsida www.bioracer.se kan ni läsa mer om de olika padsen som finns tillgängliga.

Race Proven Aerotröjan – Vår värsta cykeltröja.

När vi startade upp Bioracer i Sverige trodde vi inte att denna tröja skulle bli en sådan succé. Nästintill alla klubbar har valt att ha denna i sitt sortiment. Det är en likadan tröja som Boonen och resten av landslagsåkarna i Belgien använder. Otroligt skön tröja utan krage och med något längre ärmar i ett material som Bioracer tog fram för några år sedan till sina OS och VM cyklisters. 

Race Proven Bibshorts Sirio – Vår storsäljare bland cykelbyxor.

Detta har redan hunnit blivit en storsäljare bland våra bibshorts. Testa själv så förstår du varför. Med ett tunt men ändå elastiskt material så sitter byxan som ett andra skinn runt låret och rumpan. Du behöver inte vara orolig att de ska vara genomskinliga heller. Alla våra byxor har dubbla tyger baktill på rump-panelen. Oerhört viktigt att byxan inte sitter för slappt, detta kan leda till skav då paden åker runt under tiden du cyklar. Prova gärna att gå ner en storlek mot vad du har på tröjan.

Professional & Race Proven Västar – Med öppning för bakfickorna.

Våra västar har öppning baktill för att lättare komma åt fickorna baktill på tröjan. Kanon om du ska komma åt fickorna snabbt.

Professional Windblock Combi Light Jackan – Vindtät framtill och flossad baktill.

Varför ha en jacka som skiljer sig mellan framsida och baksida undrar ni? Med ett tunt 100 % vindtätt material framtill undviker du att fartvinden kyler ner dig när du cyklar. Detta kombinerat med ett material som andas bra på ryggen och som värmer när det behövs gör detta till en riktigt bra jacka att använda året runt. Många cyklister klär sig för varmt när de ska ut och cykla på höst, vinter och vår. Med denna jacka så räcker det oftast med ett underställ undertill. Utifrån årstid så väljer du antingen ett tunnare eller tjockare underställ. Detta är vår mest sålda jacka.

 

Mybioracer inloggningMybioracer inloggning

 

Med Vänlig Hälsning/Best regards

Mattias Nilsson

Bioracer Sverige AB, Elverksgatan 1, 73831 Norberg

This is a mailto link - mobile +46 (0)70 365 85 20

www.bioracer.se 

www.facebook.com/bioracersverige

Skribent: Peter Lindh
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info