Hoppa till sidans innehåll

Ny chans till klädbeställning

17 SEP 2016 11:08
Vi öppnar, som vi tidigare lovat, webshopen ännu en gång.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2018 20:59

Shopen kommer att vara öppen till midnatt natten mellan söndag och måndag om en vecka (25/9). Nu har ni chansen att komplettera er garderob med lite varmare kläder för den stundande hösten, vintern och våren. Men det går också bra att köpa sommarkläder eftersom dessa också ligger kvar. Leverans av kläderna kommer att vara cirka sex till sju veckor från det att shopen stänger, vilket innebär någon gång i början av november. Nedan har jag infogat information från Mattias på BioRacer.

Med vänliga hälsningar Peter, 076-809 00 87

 

Hej! 

Här kommer inbjudan till Sandviken CK´s webbshop för inköp av klubbkläder från Bioracer. MYBIORACER: För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer Klicka på följande länk:  http://se.bioracer.com/se/mybioracer/?r=7abhp0vT3s 

Läs den bifogade PDF filen Mybioracer inloggning.pdf

Där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter. 

NYTT FÖR DENNA SHOPPEN

I denna Sandvikens CK shop finner ni en ny kategorin - ”VINTERKOLLEKTION”, här har jag lagt in en blandning av standardprodukter (ej i Sandviken CK design) samt några produkter i Sandviken CK design som är särskilt lämpade till vinterhalvåret. Dom två första raderna under fliken Vinterkollektion är produkter som kommer i Sandviken CK design och de två nedersta är i standarddesign. Ni ser vilka produkter som är vilka i shopen. 

De nya produkterna är de långärmade Tempesttröjorna men denna gången med ett Pixelmaterial på bakfickan för bästa synlighet samt Prof Combi Light Pixel jackan, också den med reflex på bakfickorna. Gällande jackan Race Proven Winter Jack så kommer den med reflexmaterial på hela armarna och bakfickorna vilket gör den till en riktigt bra jacka för vinterhalvåret. Den är 100 % vindtät vilket gör den till en av våra varmaste jackor. Ni finner även de jackor ni haft tidigare under fliken ”CYKELJACKOR & VÄSTAR”. 

Mitt tips till er när det kommer att klä sig till vintern är att tänka på att inte ta på er för mycket. En långärmad Tempesttröja och en vindväst är något som fungerar ner till några minusgrader tack vare att ni får en vindtät front när ni kör med västen. Skall ni cykla i kallare väderlek så skulle jag rekommendera Race Proven Winter Jack och även om ni kör mycket på kvällar och mornar när det är mörkare. 

Jag lägger upp en länk till en video som demonstrerar pixelmaterialet så att ni själva kan se vad det handlar om: https://www.youtube.com/watch?v=g-B4uRLinQo 

Hör av er om det är någon fundering! 

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder. 

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.

Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link 

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link 

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln. 

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln. 

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

 STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

 OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

 Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek: 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: This is a mailto link

 Med Vänlig Hälsning/Best regards

Mattias Nilsson,

Bioracer Sverige AB

Elverksgatan 1

73831  NORBERG

This is a mailto link - mobile +46 (0)70 365 85 20

www.bioracer.se

www.facebook.com/bioracersverige

Skribent: Peter Lindh

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info