Hoppa till sidans innehåll

Ordförandes ord

22 JUN 2020 12:02
Lägesrapport från Peter Tångeryd
  • Skapad: 22 JUN 2020 12:02

Ja då har våren flugit förbi och det blev en annorlunda och konstig vår i och med att Covid-19 kom till Sverige. Vi i klubben har noga följt vad Folkhälsomyndigheten och Svenska Cykelförbundet rekommenderat. Den som är vår Covid-19-ansvarige är Lars Herthelius. Jag tycker att alla i klubben skött detta med bravur.


Vad har hänt under våren?

-          Styrelsen har haft möten en gång i månaden. Vi har inte kunnat varit så väldigt produktiva på grund av Covid-19. Vi har haft möten via TEAMS och det har fungerat bra tycker jag.

-          Vi har startat en tjejgrupp som med facit i hand har varit riktigt lyckad. Helena har gjort ett mycket bra jobb med den gruppen. De har haft sina träningar på söndagar och uppslutningen har varit bra.

-          Jörgen har kört sina onsdags- och lördagsträningar. De sista veckorna har han även kört ”permitteringsträning” för de som varit permitterad på fredagar. Uppslutningen har även där varit helt fantastiskt. Det har även varit träning med Gävle CK som jag förstått varit otroligt uppskattat även från deras sida.

-          Som terminsavslutning har vi haft #minvätternrunda som Jörgen arrangerade. Ett fantastiskt bra arrangemang av Jörgen som även fixade service som bemannades av Mikael Kovero och Patrik Thomasson. Ett stort tack till er båda!
Båda grupperna kom in i mål med ca 10 minuters mellanrum så bra kört av alla.

-          Både Jörgen och Helena fortsätter någon vecka till med sina träningar så håll koll i Facebookgruppen eller hemsidan.

Vi har ökat antalet medlemmar under våren vilket är otroligt positivt. Vi jobbar vidare med att synas och höras så mycket vi kan i dessa tider och då främst via Facebook och hemsidan.

Nu tar vi en välbehövlig semester och försöker att njuta av värmen som kommit till Sverige och den härliga sommaren.

Har ni några funderingar och förslag angående föreningen och dess arbete så tveka inte att maila oss på This is a mailto link eller lägg en fråga via Facebook så svarar vi så fort vi kan.

 

Väl mött inför höstens arbete och träningar!

 

Med vänlig hälsning,

Peter Tångeryd
Ordförande 

Skribent: Peter Lindh
Epost: Adressen Gömd

Våra samarbetspartners

logo_speedwear

Cykelbyggarn

Sandvik

Skoogs Mekaniska

 

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0700751432
E-post: sandvikensck@gmail.c...

Se all info