Hoppa till sidans innehåll

Söndagsträning

15 SEP 2016 21:02
Vore roligt om vi kunde ta en tur igen
  • Skapad: 15 SEP 2016 21:02

Nu blev ju denna sommar lite som det brukar kunna bli. Återigen ett långt avbrott i söndagsträningarna efter Vätternrundan och fokus har kanske riktats mot sommarstugan, semester eller annat vi känt att vi har försummat. Det är också flera av oss som satsat på Cykelvasan och, kanske av gammal tradition, är MTB något man mer kör på egen hand. Det finns alltså stor potential att hitta former kommande säsong som gör att vi i större utsträckning fortsätter att träna tillsammans, precis som många uttryckt önskemål om. Egna initiativ till aktiviteter och gemensamma cykelträningar välkomnas och det är bara att säga till om man vill ha hjälp att sprida sina idéer via klubbens mail eller hemsida. Klubben är ju alla vi tillsammans och inte bara styrelsen eller de som brukar hålla i träningar.

Vi är redan ett litet gäng som ser fram emot att köra en runda redan på söndag 18/9. Förhoppningen är att vi ska bli ett stort gäng så vi kan få uppleva suset av klungkörning några gånger till innan höstmörkret tar över. Vi gör som vi slutade i våras och samlas vid klubblokalen för avfärd klockan 09:00. Vi tar en lagom lång tur och i behaglig fart. Ambitionen är att ha en trevlig tur tillsammans och inte att slå något nytt världsrekord. Vill ni köra ett hårt pass får ni göra det själva den här gången. Hoppas ni har lust, tid och möjlighet att komma. I så fall syns vi på söndag!

För att försöka svara på frågan hur lång och hur fort kan jag säga att vi tänker oss 27-28km/h och kanske en tur till Stjärnsund eller så för att ta en fika tillsammans.

Mvh Peter, 076-809 00 87

Skribent: Peter Lindh
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info