Hoppa till sidans innehåll

Söndagsträning med mera

03 JUN 2016 22:16
Nu är det dags för examen.
  • Skapad: 03 JUN 2016 22:16

Ja nu på söndag är tanken att Sub9-gruppen ska köra i den fart vi behöver hålla på Vättern. Planen är 10mil med rullsnitt 35km/h. I och med det kommer vi inte att vänta på den som blir trött utan i så fall får den eller de som hamnar på efterkälken rulla hem på egen hand. Väderprognosen ser bra ut och vägen är trevlig så de finns chans till en fin tur. Det vore väldigt roligt om så många som möjligt kommer till denna träning. Avfärden är klockan 09:00. Är det någon från Sub8-gruppen som vill åka med går det bra under förutsättning att man fogar sig till vårt körsätt och tempo.

 

På måndag är det dags för Högbobiken. Då kan den som vill skifta till MTB och delta. Vill man inte det så är vi ytterst tacksamma för hjälp med flaggvakter, vätskeutdelare och dylikt. Om det är så att du har möjlighet att hjälpa till är det bra om du mailar och talar om detta till This is a mailto link.

 

På tisdag är det, precis som förra tisdagen, linjeloppsträning.

 

När vi har våra träningar med utgångspunkt från klubblokalen finns det möjlighet att blanda sig en flaska sportdryck där. Man måste dock ha med sig en egen flaska.

 

Mvh Peter, 076-8090087

Skribent: Peter Lindh
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info