Hoppa till sidans innehåll

Vätternrundan - kläder

13 MAJ 2015 18:58
Har alla som ska köra Vätternrundan med Sandvikens Cykelklubb en klubbtröja?
  • Skapad: 13 MAJ 2015 18:58

För de som anmält sig genom klubben gäller att de ska cykla i klubbens tröja så att det blir lättare att hålla reda på varandra. För de som inte har en sådan börjar det bli hög tid att skaffa en.

Tröjor med förra årets sponsorloggor finns det en del kvar av på kansliet. De nya kläderna med årets sponsorers loggor går att beställa, men hinner tyvärr inte komma innan Vättern så för de som behöver en till den blir det till att köpa en ”gammal”. Vi har bestämt att de som beställer en ny tröja har möjlighet att köpa en tröja av den tidigare modellen till en kostnad av 150kr i mån av tillgång. Dessa gamla tröjor är då tänkta att användas som träningströjor, men fungerar naturligtvis på Vätternrundan eftersom vi inte hinner få de nya. För de som inte beställer nya kläder gäller ordinarie pris. De som behöver en tröja till Vätternrundan kommer att vara prioriterade vid utförsäljningen av de gamla.

Det finns även en del andra plagg i begränsat antal på kansliet (byxor, västar, jackor, benvärmare och jackor) för omgående leverans.

Klädbeställningen är öppen från och med idag till och med den 26/5. Leverans kommer att ske under vecka 27. När ni beställt kläder kan ni alltså ta med bekräftelsen på den beställningen till kansliet och köpa en tröja där för 150kr så långt lagret räcker. Vill ni inte beställa nya utan bara köpa en från lagret går det alltså bra, men till ordinarie pris. Har ni inte betalt ert medlemskap i klubben är det hög tid. För information och eventuellt beställning av kläder läs nyheten: Klubbkläder

Skribent: Peter Lindh
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info