Hoppa till sidans innehåll

Vätternrundan 2018

20 AUG 2017 22:05
Vi har anmält intresse för en startgrupp på 40 platser.
  • Skapad: 20 AUG 2017 22:05

Nästa år avstår vi från att köra en Sub8-grupp med starttid runt 12-13-tiden. Vi tror oss inte ha tillräckligt många som har ambitionen och viljan att vara med på en sådan satsning.

Däremot hoppas vi återigen kunna fylla våra platser i gruppen som startar på lördagsmorgonen. Vätternrundan har ännu inte tilldelat oss någon starttid, men vi har ansökt om att få komma iväg mellan klockan 03:00 och 06:00. I den startgruppen är alla välkomna oavsett vilken sluttid man siktar på.

På vårt senaste möte diskuterade vi en plan på att försöka få ihop ett gäng i den gruppen som satsar på en lite mer krävande sluttid, kanske Sub9. Förhoppningen vi har är att få med några cyklister som är riktigt starka och har lite ”överkapacitet” för vårt mål och på så sätt ska kunna hjälpa de andra att komma runt på den planerade tiden även om man inte orkar vara med och dra hela varvet.

Vi återkommer när vi fått vår plats och starttid bekräftad.

De som är intresserad av att anmäla sig till Vätternrundan 2018 med Sandvikens Cykelklubb får gärna, redan nu, maila in sitt intresse och gärna berätta vilket mål och ambition de har för rundan till This is a mailto link .

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen

Skribent: Peter Lindh
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer 

logo_speedwear

Cykelbyggarn

 Sandvik

  Momentum

 Brynäs Mekano 

 Jäderfors Industriservice 

 Skoogs Mekaniska

 

  Gästrikecupen

 

 

 

Postadress:
Sandvikens CK - Cykel
Odengatan 52 B
81131 Sandviken

Besöksadress:
Odengatan 52 B 1 TRN
81131 Sandviken

Kontakt:
Tel: 0761260158
E-post: This is a mailto link

Se all info